Καθαρισμός της ιστορικής διαδρομής “Ο δρόμος του νερού” και της περιμετρικής οδού από ομάδα εθελοντών

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε το προηγούμενο διάστημα μια ομάδα εθελοντών της πόλης μας, ακολουθώντας τα χνάρια ένος δημόσιου group που δημιουργήθηκε στο fecebook, με την ονομασία “Save Your Hood (σώσε τη γειτονιά σου).

Πιο συγκεκριμένα, φρόντισαν τις τελευταίες ημέρες για τον καθαρισμό της περιμετρικής και της ιστορικής διαδρομής “Ο δρόμος του νερού”, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, μαζεύοντας σε λίγες ώρες 4.000 λίτρα απορριμμάτων!

Όταν οι πολίτες διατεθούν περίσσευμα ευαισθησίας και αφιερώνουν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους σε παρόμοιες εθελοντικές δράσεις, τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι θα κερδίσουμε όλοι μαζί το στοίχημα για την προστασία του περιβάλλοντος!

Hot this week

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΕΣΤΙΑ» γιόρτασαν τα 50 χρόνια λειτουργίας τους με ημερίδα για την αξιοπιστία των πιστοποιητικών αγγλικής γλώσσας

Τα ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΕΣΤΙΑ»πραγματοποίησαν ενημερωτική ημερίδα, την Κυριακή...

Topics

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας ΑΜΘ στις Βρυξέλλες

Το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες