Απολύτως επιτυχημένη ήταν η Λευκή Νύχτα στην Καβάλα με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Ο πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών κ. Γιώργος Βαφείδης σημείωσε ότι η πόλη ζωντάνευσε και η όλη δράση αγκαλιάστηκε από όλους τους Καβαλιώτες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η Λευκή Νύχτα ήταν μια άψογη διοργάνωση με πολλές δράσεις και κατέβασε πολύ κόσμο στο κέντρο της πόλης. Υπήρξαν γκρίνιες ότι τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου δεν είχαν τόσο μεγάλο τζίρο, σε αντίθεση με την εστίαση που πήγε πολύ καλά. Όταν ο κόσμος κατεβαίνει στο κέντρο, πάντα θα φιλοξενηθεί σε καταστήματα του κλάδου μας. Θέλω να υπενθυμίσω ότι ο Εμπορικός Σύλλογος συμπεριλαμβάνει και καταστήματα της εστίασης καις το Δ.Σ. συμμετέχουν και άτομα του δικού μας κλάδου, οπότε είναι άδικος ο διαχωρισμός που γίνεται. Η αγορά είναι ενιαίος οργανισμός και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε σαν ένα σώμα. Δεν γίνεται να λειτουργήσει το λιανικό εμπόριο δίχως την εστίαση και η εστίαση δίχως το λιανικό εμπόριο».

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πρόσθεσε ότι «πάντως σε γενικές γραμμές η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας ήταν πάρα πολύ καλή. Συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Προχωράμε τώρα προς το καλοκαίρι που είναι η χρυσή εποχή για την αγορά και κυρίως για την εστίαση. Τα προγνωστικά είναι ενθαρρυντικά. Υπάρχει πληρότητα στα καταλύματα ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ο καιρός θα είναι σύμμαχος, έχουμε εν μέρει ξεφύγει από την ενεργειακή κρίση και θεωρούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Αρκεί να μην τύχει πάλι κάτι έκτακτο.

Θεωρώ ότι στα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη που θα ασχοληθούμε με το τουριστικό αποτύπωμα, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα θετικό».

Προηγούμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΕκδήλωση μνήμης και τιμής από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας και τη ΓΣΕΕ για τα 100 χρόνια εργατικών αγώνων στην Καβάλα