Θετικό είναι το πρώτο αποτύπωμα που έχει αφήσει εντός και εκτός Μαξίμου ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης . Ακόμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίζεται δικαιωμένος από την επιλογή του. Σύμφωνα μάλιστα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, είναι πολύ πιθανόν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές να δούμε τον Παύλο Μαρινάκη να αναλαμβάνει και υπουργικά καθήκοντα.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

–Θετικό είναι το πρώτο αποτύπωμα που έχει αφήσει εντός και εκτός Μαξίμου ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Ακόμη και ο πρόεδρος Κυριάκος, εμφανίζεται δικαιωμένος από την επιλογή του. Και δεν έχει άδικο, αφού ο ψηλός, αν και νέος, κάθε μέρα που περνά αποδεικνύει και περισσότερο πόσο μεστός και ώριμος είναι. Επειδή όμως βαριέμαι το κάθε λογής λιβάνισμα, σπεύδω να αποκαλύψω και μια πληροφορία που συνδέεται με τον άνδρα. Όπως μαθαίνω από αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, είναι πολύ πιθανόν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές να δούμε τον εκπρόσωπο Μαρινάκη να αναλαμβάνει και υπουργικά καθήκοντα.

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Μαζική η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα των εργατικών σωματείων στο συλλαλητήριο για τις φωτιές
Επόμενο άρθροΥπέρ των νέων ταυτοτήτων η Ιερά Σύνοδος: «Δεν προσβάλλεται η θρησκεία – Τη νομιμότητα κρίνει η δικαστική εξουσία»