Ικανοποίηση για την ανταπόκριση που έχει το Cosmohome στο κοινό της Καβάλας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Cosmopolis και η πρώτη ενότητα Cosmohome. Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του κ. Άλκη Ζοπόγλου ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το φεστιβάλ και η συνοικία της Παναγίας έχει αποκτήσει ζωντάνια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «είναι πάρα πολύ αξιόλογο κι ενθαρρυντικό για μας ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει φέτος πολύ πιο ζεστά την πρώτη ενότητα του Φεστιβάλ, το Cosmohome, που διαδραματίζεται στα στενά και τους ωραίους δρόμους της χερσονήσου της Παναγίας. Η ανταπόκριση είναι πάρα πολύ μεγάλη και είμαστε ικανοποιημένοι που κι αυτοί παίρνουν χώρο μετά από τόσο καιρό. Νομίζω ότι σιγά- σιγά αυτό το κομμάτι θα έχει τη δυναμική να αναπτυχθεί ακόμη παραπάνω και να ταξιδέψει και σε άλλες γειτονιές της πόλης, ίσως; και της Περιφέρειας του Δήμου Καβάλας».

COSMOWORLD

Πρόσθεσε ότι «το Cosmohome ολοκληρώνεται στις 12 Αυγούστου. Μετά από 15 μέρες περίπου, θα αρχίσει η δεύτερη φάση, το Cosmoworld. Είναι οι 4 συνεχόμενες μέρες που το Cosmopolis θα είναι σε πολύ μεγάλη ένταση.

Στο Cosmohome έχουμε εντάξει φέτος και κάποιες άλλες δράσεις, όπως η γεωγραφία των συναισθημάτων που είναι υπό την αιγίδα του Postcard from home και υλοποιείται από τον Φωτογραφικό Όμιλο και τον Σύλλογο της Παναγίας και τους Μικρασιάτες. Είναι μια πολύ αξιόλογη δράση με αναφορά στις παλιές φωτογραφίες του κόσμου. Επίσης έχουμε εντάξει μια ακόμη αξιόλογη δράση, ένα πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών και ιδιαίτερα φωτογράφων απ’ όλο τον κόσμο. Αυτή η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα σχήματα που είναι στις 29 του μήνα για τα οποία τα περισσότερα εισιτήρια έχουν δοθεί. Έχουν μείνει μόνο δύο συναυλίες που δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια κι έχουν απομείνει ελάχιστα».

Hot this week

Νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Τραμπ έχασε Γερουσία και Βουλή

«Σεισμός» στην αμερικανική πολιτική σκηνή έφεραν οι ενδιάμεσες εκλογές,...

Ενημέρωση για την ποιότητα του νερού στα δίκτυα της ΔΕΥΑΘ λόγω των έντονων βροχοπτώσεων

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στη Θάσο, που...

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Επαφές με το αμερικανικό Κογκρέσο ενόψει της Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο

Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης με τον Μπρένταν Μπόιλ βρέθηκαν...

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στη Θάσο

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, όλες...

Topics

Νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Τραμπ έχασε Γερουσία και Βουλή

«Σεισμός» στην αμερικανική πολιτική σκηνή έφεραν οι ενδιάμεσες εκλογές,...

Ενημέρωση για την ποιότητα του νερού στα δίκτυα της ΔΕΥΑΘ λόγω των έντονων βροχοπτώσεων

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στη Θάσο, που...

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στη Θάσο

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, όλες...

Meteokav: Πολύ μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν στη Θάσο

Η Θάσος, μία από τις περιοχές στις οποίες είχαμε...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες