Μετά τις εθνικές εκλογές θα ασχοληθεί ο κόσμος περισσότερο με τις αυτοδιοικητικές πιστεύει ο Νομαρχιακός Σύμβουλος με την Περιφερειακή Αναγέννηση, Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Συγκεκριμένα είπε ότι «οι εθνικές εκλογές που προηγούνται, σκιάζουν τα πάντα. Μετά από αυτές ο κόσμος θα μπει στο νόημα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Πολύς κόσμος ασχολείται μεν, με αυτές αλλά το μυαλό του κόσμου είναι στις εθνικές εκλογές που προηγούνται χρονικά. Ο κόσμος τα συζητάει αυτά και προβληματίζεται, ωστόσο δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια, τέλη δεκαετίας ’90 και αρχές 2000. Βρισκόμαστε σε μία άλλη κατάσταση, μια άλλη εποχή και πρέπει να δούμε πώς εκφράζεται ο κόσμος. Τον απασχολούν οι εκλογές αλλά μετά την οικονομική κρίση, την πανδημία, τον πόλεμο, είναι ιδιαίτερα πιεσμένος. Ωστόσο τον απασχολούν.

Το κυρίαρχο κριτήριο για μας τους πολιτικούς είναι η συνέπεια. Αυτό το μετράνε οι πολίτες. Αυτό πρέπει να δρομολογεί και να «καθοδηγεί» τη συμπεριφορά του υποψήφιου».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Για την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης είπε ότι «προσπαθεί και είναι συνεπής. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες του κόσμου και έχουν αλλάξει οι ανάγκες του. Μετράει το πόσο συνεπείς είμαστε και το πόσο καλύτερη λύση αποτελούμε από αυτό που ζει σήμερα. Αν το καταφέρουμε θα κερδίσουμε την ψήφο του. Ο κόσμος προηγείται, όχι οι παρατάξεις και τα κόμματα».

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Για το έργο της ανακατασκευής του Αμφιθεάτρου είπε ότι «κοντεύουν 3,5 χρόνιας από τότε που αποχώρησα από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Χάθηκε μια χρυσή περίοδος που υπήρχε η ευκαιρία, με κλειστά τα πάντα λόγω καραντίνας, να αλλάξει όψη του Αμφιθέατρο. Κι από εκεί που ήταν ένα πρόγραμμα για 160 εκ. ευρώ, μπήκαμε σε μία λογική μαξιμαλιστικής προσέγγισης εκατομμυρίων με χτισίματα, γκρεμίσματα, παρεμβάσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχουμε έργο. Αυτό είναι η λανθασμένη επιλογή. Η Καβάλα δεν έχει το χώρο που εξυπηρετούσε το 80% των εκδηλώσεων. Είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από το 2019. Μπορούσε να γίνει η δουλειά με τις 160 χιλιάδες ευρώ».

Τέλος για τη Διεύθυνση Μεταφορών είπε ότι «είναι βέβαιο ότι θα επανέλθει στην πρότερη κατάσταση. Υπάρχει θέμα σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό. Έγιναν αλλαγές, κάποιες χρήσιμες, αλλά με αυτά που έγιναν το πράγμα οδηγείται σε αδιέξοδο».

Προηγούμενο άρθρο«Αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι πολιτικός κρατούμενος από τον κ. Μουριάδη», δήλωσε ο Κώστας Μπουμπούνας για την άρνηση του δημάρχου να τον ορκίσει δημοτικό σύμβουλο
Επόμενο άρθροΤο Λύκειο Ελληνίδων εντυπωσίασε!