Κριτική στην διοίκηση της περιφέρειας ΑΜ-Θ άσκησε ο περιφερειακός σύμβουλος (Περιφερειακή Σύνθεση) και πρ. αντιπεριφερειάχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 .

Περί δακοκτονίας στην Θάσο, ο κ. Μαρκόπουλος είπε πως: “γίνεται στο νησί τα τελευταία τριάντα χρόνια αδιαλείπτως. Όπως και οι ασφαλτοστρώσεις. Κάθε χρόνο υπάρχει κονδύλι για τις ασφαλτοστρώσεις, για τη συντήρηση του δρόμου, και είναι κάποιες αυτονόητες διαδικασίες που επαναλαμβάνονται κάθε έτος. Για τα αντιπλημμυρικά έργα είπε ότι είναι αυτά του 2016 και συνεχίζονται, τα οποία καλά κάνουν και τα συνεχίζουν αλλά δεν λένε ποιος τα ενέταξε και ποιος τα δρομολόγησε”.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε λίστα με 40 μεγάλα έργα προϋπολογισμού 6 δισ. ευρώ. “Η Καβάλα δεν υπάρχει πουθενά. Η κυβέρνηση καλά κάνει. Το σφάλμα είναι στην περιφέρεια. Η περιφέρεια δεν διεκδικεί. Πήρε ένα έργο για την Αλεξανδρούπολη και από εκεί και πέρα το απόλυτο μηδέν” σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Επίσης έκανε λόγο για την πεδινή σιδηροδρομική όδευση Τοξότες – Φίλιππος Β’ ότι έπρεπε να είχε ενταχθεί στα έργα. “Ο ρόλος της περιφέρειας είναι ότι βλέπουμε να γίνεται μία συζήτηση για τη μορφή της σιδηροδρομικής σύνδεσης. Η μόνη που δεν έχει άποψη είναι η διοίκηση.

Δεν μπορείς να αγνοείς την πραγματικότητα για να είσαι ευχάριστος. Πρέπει να ακούμε ότι η Περιφέρεια έχει έναν σημαντικότερο αναπτυξιακό ρόλο. Έχουν περιορίσει την έννοια της διοίκησης στην διαχείριση του αυτονόητου”.

Σε ότι αφορά τα 30 εκατομμύρια για την ενίσχυση των επιχειρήσεων “ας μας πουν τις λεπτομέρειες”. Αν υπάρχει κάτι θετικό θα το επικροτήσουμε”.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος στο Lobby 101.8 από το 1.14.45

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/817323645462245/?t=4491

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης | “Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση, φθείρεται η Αξιωματική Αντιπολίτευση και ενισχύεται η Κυβέρνηση”
Επόμενο άρθροΑπό την Αναγέννηση Λιμεναρίων στον ΑΟΚ ο Μαλανδρής