Ο Θεόφιλος Σεχίδης βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (11.02.2019) στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν από το 2001.

Τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 46χρονος καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία του θείου, του πατέρα, της μητέρας, της αδερφής του και της γιαγιάς του, ότι η πιθανή αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς. Την ακριβή αιτία θανάτου θα αποτυπώσει η ιατροδικαστική έκθεση.

Ο Θεόφιλος Σεχίδης αντιμετώπιζε, εδώ και χρόνια, σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Γι’ αυτό και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. Ήταν υπέρβαρος τον τελευταίο καιρό.

Το πρωί της Τρίτης, την ώρα του μπάνιου, ο Θεόφιλος Σεχίδης παρουσίασε δυσκολία αναπνοής και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Θεόφιλος Σεχίδης συνελήφθη στις 8 Αυγούστου του 1996 επειδή δολοφόνησε και, στη συνέχεια, τεμάχισε μέλη της οικογένειάς του (τον πατέρα, τη μητέρα, το θείο του, την αδερφή του και τη γιαγιά του) στη Θάσο, καθώς πίστευε ότι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του για να τον σκοτώσουν.

Το 2017, μετά από 21 χρόνια εγκλεισμού του, είχε υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης, η οποία όμως είχε απορριφθεί.

Πηγη:newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΘερίζει ο ιός της γρίπης: Θετικά τα μισά δείγματα στην Κρήτη – Νεκρή γυναίκα στη Λαμία!
Επόμενο άρθροΑποκλειστικά υπεύθυνο το ΤΑΙΠΕΔ για τη χωροθέτηση των διοδίων στη Καβάλα