Μόνιμος κάτοικος της Ελλάδας και γνωστός θαμώνας του συγκεκριμένου μπαρ είναι ο 44χρονος Νορβηγός που δολοφόνησε τον 32χρονο αστυνομικό τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12), μέσα στο κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται επί της οδού Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και μέχρι τότε παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποιούν έρευνες για την υπόθεση, συγκεντρώνοντας μαρτυρικές καταθέσεις για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη μέσα στο μπαρ. Παράλληλα, εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο δράστης.

Η δολοφονία έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός του 44χρονου με τον κουμπάρο του αστυνομικού. Στη συνέχεια του λεκτικού επεισοδίου, ο Νορβηγός τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουμπάρο στο πόδι και τότε επενέβη ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος διασκέδαζε εκτός υπηρεσίας στο ίδιο μπαρ, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι.


Ο αστυνομικός που υπηρετούσε στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., υπέστη τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Αμέσως ενημερώθηκαν αστυνομικοί που βρίσκονταν σε παρακείμενη οικοδομή, όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ, και έσπευσαν στο σημείο, συλλαμβάνοντας τον δράστη.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στους Ταγαράδες όπου ζουν συγγενείς του άτυχου αστυνομικού. «Τον φάγανε. Μας είπαν ότι το μαχαίρωσαν το παλικάρι μας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Και στην δουλειά του πολύ καλός. Είχε τόσα να προσφέρει, στην οικογένεια, στην αστυνομία» τόνισε συγγενής του θύματος στην ΕΡΤ.

Από τύχη δεν έχασε τη ζωή του ο κουμπάρος του αστυνομικού

Δύο μαχαιριές δέχθηκε ο κουμπάρος του αστυνομικού κατά το αιματηρό επεισόδιο με τον Νορβηγό, μέσα στο μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Ο 32χρονος κουμπάρος του αστυνομικού νοσηλεύεται στη Β’ χειρουργική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr δέχθηκε δύο χτυπήματα με το μαχαίρι στο κορμί του και συγκεκριμένα, ένα επιφανειακό στον θώρακα και ένα πιο βαθύ, στον αριστερό μηρό.

Αρμόδιες πηγές εξηγούν στην ιστοσελίδα ότι από τύχη δεν έχασε τη ζωή του, όπως ο αστυνομικός, καθώς το βαθύ τραύμα από μαχαίρι στον μηρό ήταν πολύ κοντά στη μηριαία αρτηρία. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία στους θεράποντες ιατρούς.

Προηγούμενο άρθροΟι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΠόσο αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές των επαγγελματιών το 2024 – “Κλειδί” ο πληθωρισμός