Το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκιο υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Δημήτρη Βογιατζή, συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού για τον δήμο Καβάλας όπου οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να δώσουν δηλώσεις σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Κατόπιν το κλιμάκιο είχε την δυνατότητα να περιοδεύσει στην λαϊκή αγορά της Καβάλας όπου μοίρασε ενημερωτικό υλικού με τις θέσεις της παράταξης σε παραγωγούς και επαγγελματίες. Ο Δημήτρης Βογιατζής έτυχε θερμής υποδοχής, συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους και έδωσε την υπόσχεση πως την επόμενη μέρα, από την θεσμική θέση εντός του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, θα έχουμε την δυνατότητα να παρέμβουμε για όλα τα σημαντικά εθνικά ζητήματα του τόπου μας και να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται στην πόλη μας!

Οι αληθινές δημοσκοπήσεις και τα “debate” γίνονται καθημερινά στους δρόμους, τις πλατείες και τα καφενεία της Καβάλας όπου χτυπάει η καρδιά της Μακεδονίας μας. Σύντομα τα αποτελέσματα της κάλπης της 26ης Μαϊου θα δώσουν την καλύτερη απάντηση σε όλους!

Προηγούμενο άρθροΑξίες πρωταθλήτριες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι κορασίδες της ΕΚ Καβάλας- ΑΣΤΕΡΑΣ-ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ 45-53
Επόμενο άρθροΣύλληψη 46χρονου στη Καβάλα για παράνομη οπλοκατοχή