Θα επαναλειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί Καβάλας την Παρασκευή. Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Φιλήμων Ξουλόγης σημείωσε ότι είναι ανέτοιμοι να επαναλειτουργήσουν με όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Όπως ανέφερε «Γίνονται όλες οι προετοιμασίες για να ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί. Άλλωστε η εντολή που έχουμε από το υπουργείο είναι ότι οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά την Παρασκευή και έτσι θα γίνει.

Θα τηρηθούν τα μέτρα αν και περιμένουμε πακέτο ενημερώσεων. Εμείς βαδίζουμε και προχωράμε με σελφ τεστ, θα κάνουμε διαχωρισμό τμημάτων ενώ κανείς δεν θα μπαίνει μέσα στους σταθμούς χωρίς εμβολιασμό. Πάμε δηλαδή γερά με τα μέτρα ενώ θα υπάρξει απομόνωση σε περίπτωση κρουσμάτων!

Τώρα για το προσωπικό θα δούμε αν έχουμε κρούσματα. Μέσα στις γιορτές είχαμε κάποια συμβάντα αλλά θα βλέπουμε και θα βαδίζουμε. Εμείς έχουμε δύσκολα πράγματα και δεν ξέρω αν είναι σοφό να ανοίξουμε. Αν ήταν στο χέρι μου, επειδή μιλάμε για παιδιά που μπορούν να μεταφέρουν οτιδήποτε απλά δεν θα άνοιγα καν τους σταθμούς!

Περιμένουμε και προχωράμε. Εμείς κάναμε απολυμάνσεις, καθαρισμούς και απλά περιμένουμε”.

Προηγούμενο άρθροΤραγική η κατάσταση στον κλάδο της εστίασης στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΚαμία δράση δεν έκανε για την πανδημία ο Δήμος Καβάλας όπως τονίζει ο Σωτήρης Παπαδόπουλος