Η Θάσος στο επίκεντρο για τον θάνατο 52χρονης μητέρας από τη Μαγνησία, που εργαζόταν σε κατάστημα του νησιού. Η άτυχη γυναίκα, πέθανε στον ύπνο της και οι δικοί της περιμένουν να μάθουν τα αίτια της τραγωδίας.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα αίτια θανάτου της 52χρονης γυναίκας, που ήταν μητέρα δύο παιδιών. Είχε ταξιδέψει πρόσφατα από τη Μαγνησία στη Θάσο, για να εργαστεί την καλοκαιρινή περίοδο. Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα πέθανε στον ύπνο της και εντοπίστηκε νεκρή το πρωί. Οι προσπάθειες να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν και πλέον όλοι περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια, πίσω από την τραγωδία.

Η γυναίκα με καταγωγή από τη Μαγνησία, και την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Στεφανοβικείου, δεν αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Το τελευταίο διάστημα, όπως έλεγαν φίλοι και συνάδελφοί της, έδειχνε σε καλή φυσική και ψυχολογική διάθεση.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον θάνατο από τους γιατρούς, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ των γεγονότων, στην τελευταία νύχτα της 52χρονης. Θέλουν να διαπιστώσουν τι προηγήθηκε πριν πέσει για ύπνο και πού είχε βγει να διασκεδάσει.

Όπως έγινε γνωστό μετά τον θάνατο της 52χρονης, αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής.

Πηγή:www.newsit.gr

Γιώργος Χαϊδεμένος

Προηγούμενο άρθροΈρχεται πακέτο στήριξης σε ευάλωτους και συνταξιούχους τα Χριστούγεννα – Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Ιουνίου 2024: Πότε θα δούμε το “φεγγάρι της φράουλας”