Σε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη διοργάνωση η 20η EXPOWEDDING θα ανοίξει τις πύλες της στις 14 Ιανουαρίου 2023 στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης για τα μελλόνυμφα ζευγάρια.
Η ExpoWedding είναι μια γιορτή, είναι ένα τριήμερο γεμάτο θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα. Η ομορφιά, η υψηλή αισθητική, η δημιουργικότητα των εκθετών και το πάθος των διοργανωτών συναντιούνται για να δημιουργήσουν το απόλυτο bridal event της χρονιάς.

Σε αυτό το γαμήλιο ραντεβού εκθετών και μελλόνυμφων θα παρουσιαστούν νέες τάσεις, ιδέες και προτάσεις για τους γάμους και τις βαπτίσεις του 2023. Μοναδικές εκπλήξεις και πλούσια δώρα από τους εκθέτες περιμένουν τους επισκέπτες της ExpoWedding.
Ένα super τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα μοναδικό τριήμερο διακοπών με ιστιοπλοϊκό σκάφος αξίας 2400€ προσφορά της NorthAegeanSailing.

Υπέροχες δημιουργίες νυφικών και βραδινών από SPOSA MODA, EVGENIA-JustinAlexander, TEOKATH, ONEIREMENES STIGMES, VERA WEDDINGS και WHITE ANGELS θα παρουσιαστούν σε μια σειρά επιδείξεων.
Αν λοιπόν παντρεύεστε ή βαπτίζετε μην χάσετε το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς 14-16 Ιανουαρίου 2023, για να οργανώσετε το γάμο ή την βάπτιση του παιδιού σας ευκολά και γρήγορα επιλέγοντας παράλληλα τους κατάλληλους συνεργάτες που θα εκπληρώσουν το όνειρο σας για ένα μοναδικό event.
Περισσότερες πληροφορίες ExpoWedding.gr
Δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες εντός του χώρου της ΔΕΘ

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας στο ΤΕΕ με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Μιχάλη Αμοιρίδη
Επόμενο άρθροΑπό τον Απρίλιο και μετά οι εκλογές – Τι είπε ο Μητσοτάκης στην πρώτη σύσκεψη του 2023