Η κ. Έλενα Σώκου, συντονίστρια στο πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε τον Δήμο Δοξάτου συνοδευόμενη από τον Κυβερνητικό βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Βογιατζή στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση, η κ. Σώκου ενημερώθηκε εκτενώς για τα κύρια ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος Δοξάτου, και δεσμεύτηκε να προωθήσει λύσεις και να προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη προς τον Δήμο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου, στο Επαγγελματικό Λύκειο Δοξάτου, στο Πολυδύναμο Ιατρείο καθώς και στο Κεφαλάρι, όπου και ολοκληρώθηκε η επίσκεψη.

Η κ. Σώκου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη ζεστασιά και τη φιλοξενία που της επεφύλαξαν οι κάτοικοι και οι αρχές του Δοξάτου και υπογράμμισε την σημασία της συνεργασίας και της αμοιβαίας υποστήριξης για την αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος των προσπαθειών της κυβέρνησης για ενίσχυση του διαλόγου με τις τοπικές κοινότητες και την ανάπτυξη αποτελεσματικών πολιτικών που θα ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες κάθε περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΚ.Σάρδη (Energean): Η βιομηχανία φυσικού αερίου χρειάζεται ένα θετικό σήμα από την Ε.Ε.
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η φυσική πύλη εισόδου για την ενέργεια από νότο σε βορρά