Αν ο Παππάς αμάρτησε για το κόμμα, την ίδια ευθύνη έχουν και όσοι σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο έγιναν αποδέκτες του «αντίδωρου» που τους προσφέρθηκε από τους χειρισμούς του

nikos_pappas_ok_9
Δεν έχει σημασία αν ο Νίκος Παππάς στο Ειδικό Δικαστήριο έχει καλούς δικηγόρους, όπως τον Γιάννη Μαντζουράνη, που με την εμπειρία του είναι σε θέση να εξουδετερώσει οποιαδήποτε καταγγελία σε βάρος του εντολέα του. Εκείνο που διαπιστώνει κανείς είναι πως σε αυτή τη μάχη δεν έχει συμπαραστάτες τους ισχυρούς κομματικούς παράγοντες της Κουμουνδούρου.

Και στην τελική, εάν δεν ευσταθούν τα όσα υποστηρίζει εναντίον του η πλευρά του Χρήστου Καλογρίτσα, αυτό θα έπρεπε να μην το λένε οι δικηγόροι του, αλλά τα ιστορικά στελέχη του κόμματος. Διότι στην προκειμένη υπόθεση μπορεί υπόλογος ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου να είναι ο Παππάς, αλλά η δράση του εντασσόταν στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς, είναι άδικο να τον αφήνουν μόνο του να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όταν όλες οι κινήσεις του είχαν ως γνώμονα το συμφέρον του κόμματος, στη βάση των προραμματικών δεσμεύσεων που είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον του ελληνικού λαού.

Αν ο Παππάς αμάρτησε για το κόμμα, την ίδια ευθύνη έχουν και όσοι σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο έγιναν αποδέκτες του «αντίδωρου» που τους προσφέρθηκε από τους χειρισμούς του.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 21/1

Προηγούμενο άρθροΣτη Βουλή η κόντρα: Προς πρόταση μομφής ο ΣΥΡΙΖΑ – Συμπαγής η πλειοψηφία της ΝΔ
Επόμενο άρθρο37 κάδοι ανακύκλωσης ρούχων θα τοποθετηθούν στο Δήμου Παγγαίου