Η Μαρία Δαλκίτση θα τιμηθεί απο την Περιφερεια ΑΜΘ στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα» διοργανώνει και φέτος επετειακή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Σαμοθράκη» του ξενοδοχείου «Grecotel Astir Egnatia», την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 στις 18:30.
Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Καθηγήτρια Ιστολογίας – Εμβρυολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Μαρία Λαμπροπούλου, με θέμα: «Γυναίκες που άλλαξαν την Ιστορία».

Στην εκδήλωση, εκτός από την κεντρική ομιλήτρια κυρία Μαρία Λαμπροπούλου, θα τιμηθούν για την εν γένει δράση τους και γυναίκες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της ΑΜΘ όπου μια εξ αυτών είναι η Καβαλιώτισσα Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος, Ιδιοκτήτρια λογιστικού γραφείου, Αντιπρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου 2ουΤοπικού Διαμερίσματος.

Hot this week

ΔΕΥΑ Θάσου: Έκτακτοι έλεγχοι στο νερό του Μεγάλου Καζαβιτίου – Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση χρήσης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση προς τους...

Κικίλιας: Έξι διακομιδές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με το πλωτό ασθενοφόρο της Θάσου

Τη σημασία του πλωτού ασθενοφόρου για τη Θάσο ανέδειξε...

Topics

Δύο υπουργοί στη Θάσο: Στο επίκεντρο το CO₂, τα λιμάνια και οι δικαστικές υποδομές

Δύο μέλη της ελληνικής κυβέρνησης επισκέφθηκαν σήμερα τη Θάσο,...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες