Περισσότερα από 1000 άτομα κυρίως εργαζόμενοι από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά και των καταστημάτων των Σερρών της εταιρείας Σούπερ Μάρκετ Μασούτης, παραβρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2024, στην κοπή της βασιλόπιτας της εταιρίας.

Να θυμίσουμε ότι περισυ γιορτάστηκε ταυτόχρονα και η συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην πόλη της Καβάλας, ως αφετηρία της ανάπτυξής της σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, στην πρώτη της δραστηριότητα εκτός της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Στην κοπή της βασιλόπιτας, που έγινε στο κέντρο “Απολλων” στη Ξανθη, παραβρέθηκε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ομίλου “Μασούτη” Γιάννης Μασούτης, γιός του ιδρυτή των καταστημάτων Διαμαντή Μασούτη, μαζί με την οικογένειά του, καθώς και όλα τα διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης.

Ο κ.Γιάννης Μασούτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα στελέχη της εταιρείας αλλά κυρίως για τους εργαζόμενους και υποσχέθηκε περεταιρω ανάπτυξη για τη καλό των τοπικών κοινωνιών.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεημων

Προηγούμενο άρθροΗ πρόταση της δημοτικής παράταξης ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ για την οριστική επίλυση του προβλήματος στέγασης της Σ.Φ.Γ.Τ.
Επόμενο άρθροΚαβάλα BC: Βαριά ήττα 87-57 από Λαγκαδά