Παράπονα από την πρόεδρο και προπονήτρια του ΟΚΑΚ κ. Κατερίνα Δράκου για ζημιές που προκλήθηκαν στο ταρτάν αλλά και στην κερκίδα του «Ανθή Καραγιάννη»!

Με ανάρτηση της στο fabebook η πρόεδρος και προπονήτρια του ΟΚΑΚ κ. Κατερίνα Δράκου κάνει λόγο και διαμαρτύρεται έντονα για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο ταρτάν αλλά και στην κερκίδα του «Ανθή Καραγιάννη» από τον τελικό ανάμεσα στον Αετό Ορφανού και στην Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Φιλόσογλου ο όποιος μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο facebook ανέφερε:

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Καβάλας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚαβάλας, κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε πως τις επόμενες ημέρες, η ΕΠΣΚαβάλας με τους αθλητικούς συλλόγους που συμμετείχαν στον τελικό Κυπέλλου, θα αναλάβουν την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν την Μ. Τετάρτη στο στάδιο Άνθη Καράγιαννη.

Περαιτέρω, ο Δήμος Καβάλας θα αναθεωρήσει εφεξής τη στάση του στο θέμα παραχώρησης των αθλητικών του εγκαταστάσεων για αγώνες, εφόσον δεν συμμετέχουν σε αυτές σωματεία του Δήμου μας.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, με απόφασή του που ελήφθη την 15η/4/2019 παραχώρησε την αθλητική εγκατάσταση «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» στην ΕΠΣΚαβάλας.

Η ανάρτηση της συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό που τραβήχτηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης:

 

Mikriliga.com

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στο ΑΠΘ – Οι πυροσβέστες έσπασαν τζάμια παραθύρων και λουκέτα
Επόμενο άρθροΛευτέρης Κυριακίδης | Οι κάτοικοι αυτού του τόπου έχουν κρίση για να λάβουν την απόφασή τους