Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου της Παναγίας ,θέλει να εκφράσει τις εγκάρδιες του Ευχαριστίες στον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κύριο Στηβ Καραβούζη ,για την κάλυψη των αναγκών του νηπιαγωγείου τους.
Η αγορά δυο μοκετών ,δυο καλυμμάτων καναπέδων και αρκετών στρωμάτων ύπνου για το ολοήμερο (επενδυμένα με αδιάβροχο ύφασμα )ανανέωσαν την αίθουσα του νηπιαγωγείου ,κάνοντας την πιο λειτουργική για τους μικρούς μαθητές .
Επίσης θέλει να εκφράσει και τις Ευχαριστίες του στον κύριο Χρήστο Ελευθεριάδη για τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία , καθώς επιμελήθηκε όλες τις ανάγκες του χώρου.

Προηγούμενο άρθροΔολοφονία Τοπαλούδη: «Ζητιανεύουμε για να έρθουμε στα δικαστήρια» – Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε για τις 40 δίκες και τα 2.000 χλμ. από το Διδυμότειχο
Επόμενο άρθροΟ Χρήστος Μέτιος παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας