Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ε.Δ.Χ. Ταξί Ν. Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», με την παρούσα επιστολή εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας (ΟΛΚ) όπως επίσης και στον Λιμενάρχη Καβάλας κ. Θανάση Βρύζα για την άριστη συνεργασία και την κατανόηση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί στον εργασιακό χώρο με την ακύρωση της πιάτσας επί της οδού Αβέρωφ (πρώην φέρυ-μπότ) και τελικώς την επαναφορά της σε σημείο κοινής αποδοχής.

Η απόφαση αυτή καταδεικνύει ότι όταν οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι, ανιδιοτελείς και έχουν θέληση να προσφέρουν για τον τόπο, τότε η λογική υπερισχύει και οι πολίτες αισθάνονται στην καθημερινότητα τους τα ευεργετικά αποτελέσματα.

Ας παραδειγματιστούν και άλλοι φορείς της πόλης με την απόφαση και την συνεργασία αυτή. Το Σωματείο Ταξί της πόλης είναι πάντα δίπλα στον δημότη και τις αρχές για ένα λειτουργικό και ανθρώπινο οδικό δίκτυο με τις ευκολίες μιας σύγχρονης πόλης όπου οι δημόσιες μεταφορές και το ταξί θα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην απρόσκοπτη μετακίνηση των δημοτών.

Αρκεί βέβαια να πρυτανεύει το κοινό συμφέρον.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προηγούμενο άρθροΔείτε LIVE από την NASA την ολική έκλειψη ηλίου – Φρενίτιδα στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΠέθανε στο Νοσοκομείο ο 33χρονος Ρομά που μαχαιρώθηκε στο Δ. Κήπο