Απάντηση στα όσα ειπώθηκαν απο τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Καβάλας, δίνει ο πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Άκης Τελίδης.

Με έκπληξη και απογοήτευση διάβασα το έγγραφο με αριθμό πρωτ. 50/21.3.2019 του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Καβάλας, με θέμα «Σχολική Επιτροπή Δήμου Καβάλας – Υλικά καθαριότητας».

Στην ανωτέρω ανακοίνωση ο Σύλλογος διαμαρτύρεται για τον τρόπο που παραδίδονται τα υλικά καθαριότητας στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Καβάλας,

Απαντώντας, ενημερώνουμε στο ευρύ κοινό πως ο ανάδοχος προμηθευτής παρέδωσε στα σχολεία με δικό του μεταφορικό μέσο κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2018 τα υλικά καθαριότητας και ευπρεπισμού σχολικού έτους 2018-2019 όπως αυτά αναφέρονται στην συναφθείσα σύμβαση και αφορούν προϊόντα καθαρισμού –είδη χαρτικών – υλικά ευπρεπισμού και βρεφικής περιποίησης.

Η παράδοση των ανωτέρω ειδών πραγματοποιήθηκε στα κατά τόπους Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία από τον ανάδοχο προμηθευτή. Ουδεμία λοιπόν επιβάρυνση υπήρξε για το Εκπαιδευτικό προσωπικό κατά την διανομή των υλικών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στη συνεδρίαση του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας στις 26 Μαρτίου 2019, όλα τα παρευρισκόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, δύο εκ των οποίων Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, έκριναν την ανακοίνωση ως ανυπόστατη και αναληθή αφού οι ίδιοι διαβεβαίωσαν ότι παραδόθηκαν από τον προμηθευτή τα υλικά καθαριότητας στα σχολεία τους .

Κατόπιν τούτου ζητήθηκε από τον κ. Μουμτσάκη Απόστολο, όπως ανακαλέσει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ως Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, και ένεκα της αγαστής συνεργασίας που έχω με το σύνολο των Διευθυντών και Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων, θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω ότι δεν έχω αγνοήσει ποτέ κανέναν και ουδέποτε έχω προσκληθεί από τον Σύλλογο Π.Ε. Εκπαιδευτικών Νομού Καβάλας για επίλυση κάποιου θέματος που τους απασχολεί.

Με λυπεί ιδιαίτερα η προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και η παρουσίαση των γεγονότων με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο από τον οποίο έχουν συμβεί, δεδομένου ότι οι πράξεις μου κινούνται πάντα με γνώμονα την άμεση άρση προβλημάτων και την εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τελίδης Περικλής

Προηγούμενο άρθροΜ.Παπαδόπουλος για ΒΦΛ: Αυτονόητη η απρόσκοπτη λειτουργία της και η βιωσιμότητά της
Επόμενο άρθρο«Πάγος» από αξιωματούχο της ευρωζώνης στην εκταμίευση του 1 δισ.