Μεταβολή αναμένεται να παουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο στον Δήμο Καβάλας, με κύρια χαρακτηριστικά τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές και τις χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές (πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Αναλυτικά, αύριο Σάββατο, από τις πρωινές ώρες, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές σε όλες τις περιοχές του Δήμου Καβάλας.

Από τις μεσημβρινές μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες, αναμένονται γενικευμένα φαινόμενα μέτριας έντασης, στο σύνολο του Δήμου Καβάλας (με έμφαση στα ορεινά τμήματα). Σταδιακά τα φαινόμενα θα αποκτήσουν πιο τοπικό και ασθενή χαρακτήρα και θα περιοριστούν στο δυτικό τμήμα του Δήμου Καβάλας. Μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής θα έχουν σταματήσει.

Από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου θα αρχίσουν να εκδηλώνονται χιονοπώσεις άνω των 700-800μ στα ορεινά τμήματα του Δήμου Καβάλας και προοδευτικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασιά μέχρι και την Κυριακή το πρωί θα παρουσιάζει σταδιακή πτώση, ενώ οι άνεμοι, εντός του κόλπου της Καβάλας, θα στραφούν σε βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας βρίσκεται σε πλήρη επαγρύπνηση, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν τόσο στα πεδινά τμήματα, όσο και στον ορεινό όγκο της δημοτικής ενότητας Φιλίππων.

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Καταγγέλλουν ότι έπαθε εγκεφαλικό στο προαύλιο νοσοκομείου και του είπαν να περιμένει ασθενοφόρο
Επόμενο άρθροΜαρινάκης: «Δεν λύνονται τα ζητήματα δικαιωμάτων με δημοψηφίσματα» – Η απάντηση στον Ιερώνυμο για τα ομόφυλα ζευγάρια