Αποκλιμάκωση παρατηρείται στα κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Καβάλας. Σύμφωνα με τον Διοικητή του κ. Ντίνο Κλειτσιώτη χρειάζεται προσοχή παρότι υπάρχουν μόλις 16 ασθενείς στην κλινική και 3 στην ΜΕΘ.

Συγκεκριμένα είπε ότι «υπάρχει αρκετά σημαντική αποκλιμάκωση και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και θα επιβεβαιωθούν οι πιο έγκριτοι λοιμωξιολόγοι και πνευμονολόγοι οι οποίοι έλεγαν ότι μέχρι το τέλος του Μαρτίου θα είμαστε πολύ καλύτερα. Όμως δεν πρέπει αν ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ. Υπάρχουν ακόμη περιστατικά και έρχονται αρκετά στο νοσοκομείο μας κι αφού κάνουν τις απαιτούμενες εξετάσεις οι περισσότεροι φεύγουν στο σπίτι τους με οδηγίες αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που γίνονται εισαγωγές. Αυτήν τη στιγμή έχουμε 16 ασθενείς στην κλινική covid και 3 στη ΜΕΘ. Θέλω να επισημάνω ότι ο ιός είναι ακόμη εδώ και πρέπει να τηρούνται τα πρωτόκολλα. Η κατάσταση είναι αρκετά διαχειρίσιμη και μέχρι το τέλος του μήνα θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτερα».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας στις επόμενες εκλογές είπε ότι «ήμουν σαφέστατος στην τοποθέτησή μου. Έκανα μια δήλωση ότι ενδιαφέρομαι για το Δήμο Καβάλας, είμαι στη διάθεση του κόμματός μου και θέλω να πιστεύω ότι στο πρόσωπό μου η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να με επιλέξει. Είμαι πάντα στις επάλξεις, είμαι ενεργός και έχω θητεύσει σε πολλές θέσεις όπως βουλευτής, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και θέλω να πιστεύω ότι έχω τα εχέγγυα να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας. Πάντα, όμως, με τη συναίνεση του κόμματός μου».

Προηγούμενο άρθροΔωρεά στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΑπόστολος Χρόνης: Θα πρέπει οι επιχειρήσεις ύδρευσης να συνεχίσουν να παρέχουν φθηνό καθαρό νερό, καλή διαχείριση λυμάτων και για να γίνει αυτό πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη η Πολιτεία