Το πρωί της Τετάρτης 1 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε με την συνοδεία του Πρωτοσυγκέλλου και του Διακόνου του, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τζαμπαζλή Αναστασία, η Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη του θεραπευτηρίου Ελευθερούπολης κ. Όλγα Αμπατζιά και ο Διευθυντής του Θεραπευτηρίου κ. Σταύρος Γιανουλίδης. Αφού συνομίλησε με τους υπευθύνους και τους εργαζομένους του Θεραπευτηρίου επισκέφθηκε κατόπιν και συνομίλησε με τα παιδιά στους χώρους των δράσεων τους, τα οποία τον υποδέχτηκαν με χαρά.

Τέλος έδωσε στα Μέλη της διοίκησης του ιδρύματος μια εικόνα της Παναγίας και δύο από τα βιβλία του και στα παιδιά από μια εικόνα και ένα κομποσκοίνι και τους υποσχέθηκε πως και φέτος θα τελέσει την ακολουθία του Ευχέλαιου πριν την Μεγάλη Εβδομάδα όπως κάθε χρόνο.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο μετά από προγραμματισμένη συνεννόηση με τη Διοίκηση, όπως έκανε συχνά πριν την πανδημία, λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα που απαιτούνται για την προστασία των διαβιούντων σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, όπως είναι το Θεραπευτήριο.

Προηγούμενο άρθρο«Κλείδωσε» το τιμόνι φορτηγού και έπεσε σε περιπολικό
Επόμενο άρθροΜνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών της πόλης