Εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Καθαρά Δευτέρα στο Δασικό Χωριό Παγγαίου όπου θα υπάρχει paint ball για τα μικρά παιδιά και διαγωνισμός πετάγματος αετού.  Ο επικεφαλής της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ του Δασικού Χωριού κ. Λευτέρης Κοκκινίδης απηύθυνε πρόσκληση προς όλους για να περάσουν ώρες ξενοιασιές στο Δασικό Χωριό.

Όπως ανέφερε αρχικά «Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στο Δασικό χωριό Παγγαίου. Παίξτε paintball μικροί, μεγάλοι και περπατήστε στα μονοπάτια του Παγγαίου. Και αν το επιτρέψει ο καιρός, πάρτε μαζί σας τον χαρταετό σας. Το σαλέ θα είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί για να σας προσφέρει καφεδάκι, προσφέροντας σας μοναδική θέα από ψηλά!!!!!».

Με αυτές τις φράσεις ο κ. Κοκκινίδης καλεί το κοινό ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στο Δασικό χωριό Παγγαίου και παράλληλα τονίζει ότι  «Ξεκινάμε λοιπόν από το Ακροβούνι που πράγματι δίδει από νωρίς το πρωί μια άλλη νότα με τους Διονυσιακούς Απόηχους στην καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται την Καθαρή Δευτέρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου..

Μιλάμε για μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια. Ο κόσμος μπορεί να πάει εκεί και να δοκιμάσει φασολάδα, τουρσί και εκδηλώσεις που έχουν σχέση με τα Διονυσιακά Μυστήρια και στην συνέχεια να έρθει σε εμάς και να παίξουν μικροί και μεγάλοι paintball, να πετάξουν τον αετό τους και να απολαύσουν και την θέα από το μπαλκόνι του Παγγαίου».

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αναφορικά τώρα με τις επικείμενες εργασίες  που γίνονται στο Δασικό Χωριό για να λειτουργήσει και το εστιατόριο ανέφερε ότι «ετοιμαζόμαστε για τη διαμονή και ολοκληρώνουμε άλλα δύο δωμάτια και μετά περνάμε στην  ψησταριά – ταβέρνα για να έχουμε μια οργανωμένη εικόνα. Τώρα  μπορεί να έρθει κάποιος, να μείνει, να πιει καφέ. Πρέπει να μπορεί και να φάει. Μέχρι τέλος του 2019 θα μπορεί να τα κάνει όλα καθώς θα είναι έτοιμο και το εστιατόριο.

Έτσι το Δασικό χωριό Παγγαίου πάει πολύ καλά. Και τα δωμάτια δουλεύουν, και το καφέ πάει καλά. Λίγο τα χιόνια μας μείωσαν την κίνηση αλλά από εδώ και πέρα που ανοίγει ο καιρός ο κόσμος θα πρέπει να ανεβαίνει στο Παγγαίο, να ξεσκάει και να αλλάζει λίγο την καθημερινότητά του. Το Παγγαίο προσφέρεται για μικρές αποδράσεις».

Προηγούμενο άρθροΒραδιά αφιερωμένη στον Διαμαντή Αξιώτη
Επόμενο άρθροΣοβαρό πρόβλημα με την αποκομιδή απορριμμάτων στην Καβάλα