Εντός της ημέρας αναμένονται οι αποφάσεις των δήμων του νομού Καβάλας για την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων

Αύριο, Τρίτη είναι προγραμματισμένη η επανέναρξη των μαθημάτων σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Αν και η κατάσταση στα περισσότερα σημεία του νομού Καβάλας μετά το πέρασμα της «Σοφίας» είναι βελτιωμένη, εν τούτοις παρατηρούνται δυσκολίες πρόσβασης σε αρκετά σχολεία, με αποτέλεσμα να μην θεωρείται σίγουρη η λειτουργία τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Κόκκινο Καβάλας ο προϊστάμενος της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Καβάλας, Κώστας Μπαντίκος τα δημοτικά σχολεία της Λεκάνης και του Κεχρόκαμπου το πιο πιθανό είναι να παραμείνουν κλειστά, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο δήμος Νέστου. Το ίδιο αναμένεται από τους δήμους Παγγαίου και Θάσου καθώς και εκεί σε αρκετά σημεία παρατηρούνται προβλήματα. Σε ό,τι το δήμο Καβάλας τα πράγματα είναι καλύτερα. Τα ίδια σημείωσε και ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ν. Καβάλας, Απόστολος Βαγενάς σημειώνοντας ότι έχει δοθεί εντολή στους διευθυντές των σχολείων να λειτουργήσουν από σήμερα τα καλοριφέρ.

Προηγούμενο άρθροΑύξηση του μισθώματος και διατήρηση του υπάρχοντος καθεστώτος ζητάνε ΝΟΚ και ΟΘΑΚ για τα κτήριά τους στο λιμάνι
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του νέου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη