Εντός της επόμενης εβδομάδας τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στην συνοικία της Παναγίας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του , ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς, Χρήστος Τσιτσιλικάκης.

”Έγινε μια τροποποίηση για να μπορέσουμε να εντάξουμε και κάποιους ακόμη συμπολίτες μας, οι οποίοι θα είχαν σοβαρό πρόβλημα εκεί. Πέρασε η τροποποίηση και από το τοπικό και από το δημοτικό συμβούλιο και από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει να εφαρμόζεται κανονικά η ελεγχόμενη στάθμευση στη συνοικία της Παναγίας”, ανέφερε αρχικά ο κ. Τσιτσιλικάκης.

ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ

”Τα νέα μέτρα προβλέπουν ότι όσοι μόνο όσοι είναι κάτοχοι της κάρτας θα μπορούν να σταθμεύουν στην χερσόνησο της Παναγίας. Όσοι δεν έχουν κάρτα δεν μπορούν να σταθμεύσουν. Άρα δικαίωμα έχουν οι επαγγελματίες, οι μόνιμοι κάτοικοι κι όσοι έχουν κάποιες ιδιοκτησίες με χρονικό περιθώριο για 6 μήνες να πηγαίνουν εκεί ή για ανθρώπους που μένουν στην Αθήνα για παράδειγμα και έχουν εξοχικό στην Παναγία και θέλουν να έρθουν το καλοκαίρι ακόμα και για αυτούς έχουμε προβλέψει. Επίσης για δασκάλους, καθηγητές κλπ., προσπαθήσαμε να πιάσουμε όλους τους συμπολίτες μας για να τους εξυπηρετήσουμε”, ανέφερε σχετικά ο κ. Τσιτσιλικάκης.

450 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

”Οι θέσεις στάθμευσης είναι συγκεκριμένες. Μιλάμε για 450 θέσεις στάθμευσης, δεν είναι παραπάνω. Οι αιτήσεις είναι περισσότερες, αλλά επειδή θα γίνεται η χρήση θα γίνεται εκ περιτροπής με κάποιους που θα φεύγουν στη δουλειές θα το δούμε πιλοτικά σε συνεννόηση και με τον σύλλογο της Παναγίας για 6 μήνες για να δούμε πώς θα λειτουργήσει και θα δούμε τι τροποποιήσεις θα κάνουμε, αν χρειάζεται να κάνουμε κάποιες αλλαγές”, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του για το θέμα της Παναγίας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς.

ΈΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Παράλληλα ο κ. Τσιτσιλικάκης ανέφερε ότι επειδή είναι η εποχή που ξεκινάνε οι φράουλες και τα κεράσια κι ως εκ τούτου κάποιοι θα αρχίσουν να τα πουλάνε στην παραλία και στις γειτονιές της Καβάλας, υπογράμμισε ότι αυτό απαγορεύεται. ”Απαγορεύεται να πουλάμε, είτε είναι παραγωγοί, είτε οτιδήποτε άλλο. Θα ήθελα να είναι προσεκτικοί γιατί θα γίνονται έλεγχοι και τα πρόστιμα είναι τσουχτερά. Δεν εποχές για πρόστιμα στον κόσμο, αλλά θα πρέπει να τηρείται η νομοθεσία. Γιατί ένας μαγαζάτορας που πληρώνει ενοίκιο, ρεύμα, φόρους και όλα τα υπόλοιπα περιμένοντας να πάρει ένα μεροκάματο από 2-3 συγκεκριμένη είδη δεν μπορεί να έχετε κάποιος από τον Βόλο, από τη Βέροια για να πάρει αυτό το μεροκάματο του συμπολίτη μας πηγαίνοντας τα φρούτα στην πόρτα. Θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι να είναι προσεκτικοί και θα παρακαλούσα τους συμπολίτες όσο το δυνατόν περισσότερο να στηρίζουν την τοπική αγορά”, σημείωσε καταληκτικά ο αντιδήμαρχος Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΤο Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμπράττει με τη διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Ύμνοι Αγγέλων σε Ρυθμούς Ανθρώπων»
Επόμενο άρθροΠαρελθόν οι αφίσες στους δρόμους για την προβολή εκδηλώσεων του Δήμου Παγγαίου