ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.825.000€

Το Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Αθλητικού Παγγαίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει και συνεχίζει να φιλοξενεί πλήθος αθλητικών, και όχι μόνο, εκδηλώσεων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής μας. Επιπλέον, αποτελεί έδρα της ομάδας Καλαθοσφαίρισης ΓΣΕ , ενός συλλόγου που μας κάνει υπερήφανους με τα συνεχόμενα επιτεύγματά του. Για να διατηρηθεί ο αθλητισμός σε υψηλά επίπεδα χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Μία από αυτές είναι η ύπαρξη σύγχρονων και άρτιων αθλητικών εγκαταστάσεων.
Οι παρεμβάσεις μας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης ήταν έντονες, παρόλα αυτά δεν σταματάμε εκεί.

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, διαμορφώνουμε κινήσεις φιλικά προσκείμενες προς αυτό. Προχωράμε λοιπόν στην Ενεργειακή Αναβάθμιση και την επέκταση του κτιρίου η οποία στοχεύει :
🔶️Στην εξοικονόμηση ενέργειας για περιορισμό της σπατάλης των ενεργειακών αποθεμάτων.
🔶️Στην ενσωμάτωση τεχνολογιών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
🔶Στην κατασκευή νέας εξέδρας
🔶Στην κατασκευή νέων σύγχρονων αποδυτηρίων

Τα οφέλη μας είναι τόσο οικονομικά όσο και περιβαλλοντικά.

Τέλος, υλοποιήσαμε ένα πάγιο αίτημα του ΓΣΕ, καθώς με την κατασκευή νέας κερκίδας και αποδυτηρίων θα επιτευχθούν οι απαραίτητες προδιαγραφές που θέτει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μιας και ο ΓΣΕ μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Προηγούμενο άρθροΑπεργεί και η αγορά της Καβάλας την Πέμπτη
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο απο την Π.Ε Καβάλας