Μία πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Επιμελητήριο στις 7 το απόγευμα με θέμα τους εμβολιασμούς. Η όλη εκδήλωση διοργανώνεται από πλευράς της Θασιακής Ένωσης, του Συλλόγου ΠΝΟΗ και του Ιατρικού Συλλόγου.

Ο αντιπρόεδρος της Θασιακής κ. Νίκος Τσιλογιώργης δήλωσε ότι «συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις μας με μία πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη που θα πραγματοποιεί αύριο (σ.σ. σήμερα) στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας στις 7 το απόγευμα. Θέμα της διάλεξης είναι η προφύλαξη από τις λοιμώξεις του χειμώνα και η συμβολή των εμβολίων. Ομιλήτρια θα είναι η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, η παιδίατρος κα Δέσποινα Ιατρού. Αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας, με το Επιμελητήριο Καβάλας και τον σύλλογο για το παιδί και την οικογένεια ΠΝΟΗ. Ξεκινήσαμε να συνδιοργανώσουμε την εκδήλωση που είναι επιστημονικού περιεχομένου με τον Ιατρικό Σύλλογο. Μετά μας δόθηκε η αίθουσα του Επιμελητηρίου –ο πρόεδρος κ. Δέμπας είναι και μέλος του Δ.Σ. της Θασιακής Ένωσης Καβάλας- και αφού άκουσε και η σύζυγος του κ. Δέμπα, που είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΝΟΗΣ, είπε να εμπλακεί και η ΠΝΟΗ στη συνδιοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Έχουμε ανάγκη από συνδιοργανώσεις. Οι σύλλογοι πρέπει να συνεργάζονται. Εκτός από αυτήν την ενδιαφέρουσα εκδήλωση πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ κόσμο γιατί εμπλέκονται αρκετοί σύλλογοι».

ΥΔΡΟΠΤΕΡΥΓΟ

Για το Υδροπτέρυγο που θα εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Καβάλας- Λιμένα, είπε ότι «επικοινώνησα με το Λιμεναρχείο και το τμήμα δρομολογίων τη Δευτέρα. Μιλήσαμε και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, πιστεύω ότι είναι, πλέον, θέμα χρόνου. Δεν ξέρω αν θα είναι η 1η Φεβρουαρίου. Μάλλον θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια και στην αρχή το υδροπτέρυγο θα συνδέει την Καβάλα με την πρωτεύουσα της Θάσου και αργότερα οι προσπάθειες της Θασιακής Ένωσης θα είναι να υπάρχει δρομολόγιο και προς τον Πρίνο. Κοντός ψαλμός αλληλούια, πάντως είναι όλα έτοιμα. Το υδροπτέρυγο βρίσκεται στην προβλήτα και είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει δρομολόγια.. Είναι μεγάλη η εταιρεία που το έχει κι ενδεχομένως να φέρει κι άλλο πλοίο, στη γραμμή της Κεραμωτής, πιθανότατα να φέρει ένα φέρρυ μποουτ».

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία η κοπή της πίτας των διαιτητών
Επόμενο άρθροΕπιτυχίες του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ