Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης βρέθηκε σήμερα στη περιοχή του Οφρυνίου Καβάλας, η οποία χτυπήθηκε από τη προχθεσινή χαλαζόπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με ελαιοκαλλιεργητές, στις καλλιέργειες των οποίων σημειώθηκαν σοβαρότατες ζημιές από το χαλάζι. Ο Βουλευτής επικοινώνησε με τον ΕΛΓΑ και ενημέρωσε τους πληγέντες αγρότες πως κλιμάκιο πραγματογνωμόνων βρίσκεται ήδη καθ’οδόν προκειμένου να διαπιστώσει τις ζημιές που υπέστησαν.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Δυστυχώς παράλληλα με τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας δεν έχουμε τον καιρό ως σύμμαχο. Βρισκόμαστε, όμως, στο πλευρό των πληγέντων και θα κάνω ό,τι χρειάζεται προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές και να δοθούν αποζημιώσεις. Θα μεταβώ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και θα τους παρουσίασω τις ζημιές που έχουν προκληθεί. Πρόκειται για καλλιέργειες βρώσιμης πράσινης ελιάς, οι οποίες ήταν έτοιμες για συγκομιδή. Πρέπει να κρατήσουμε την αγροτική οικονομία όρθια!»

Επίσης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, έκανε λόγο και για τις ζημιές στο νησί της Θάσου και πιο συγκεκριμένα στα Λιμενάρια, από μικρής διάρκειας αλλά ισχυρότατης καταιγίδας. Ακούστε όσα δήλωσε από το 1.12.00

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/305557157335903/?t=4325

Προηγούμενο άρθρο“Καταδίκη” της Κομισιόν για την Τουρκία: Η Μονή της Χώρας είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς
Επόμενο άρθροΥπό έλεγχο οι φωτιές στον Δήμο Παγγαίου