Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Λυκείου του τμήματος Βοηθού Νοσηλευτών του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας και 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Καβάλας την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και 16/2/2023 πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας συνοδεία δύο καθηγητών τους.

Τους μαθητές του Σχολείου μας υποδέχτηκε και ξενάγησε η υπεύθυνη εκπαίδευσης του νοσοκομείου κ. Σταυρούλα Βοβλιανού. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε όλα τα σημαντικά τμήματα ενός σύγχρονου Νοσοκομείου, όπως τα Εξωτερικά Ιατρεία (Επείγοντα και Τακτικά), Πυρηνικής Ιατρικής, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Αιμοδοσίας, Αποστείρωσης, Παθολογική, Μαιευτική κ.α. και ταυτόχρονα να θέσουν ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία τους.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη συντέλεσε στην εμπέδωση των θεωρητικών γνώσεων των μαθητών και εμπλούτισε τις δεξιότητες και εμπειρίες τους. Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του covid 19. Ευχαριστούμε θερμά τη Νοσηλευτική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας για τη φιλοξενία και ιδιαίτερα την υπεύθυνη εκπαίδευσης του νοσοκομείου για την ενημέρωση και ξενάγηση.

Προηγούμενο άρθροMarket Pass: Ποιοι θα δουν σήμερα χρήματα στους λογαριασμούς τους και ποιοι θα πρέπει να περιμένουν την Δευτέρα
Επόμενο άρθροΜουσικό Σχολείο Καβάλας: Εκπαιδευτική δράση Erasmus στη Σμύρνη