Την παραίτησή του από τη Νομαρχιακή Επιτροπή, αλλά και από απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ , καθώς και την απόφαση του να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου γνωστοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Πάπουτσας.

Οι προθέσεις του Νίκου Πάπουτσα, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος Λαμίας, είχαν φανεί από την επομένη των εκλογών της 21ης Μαΐου, όταν σε ανακοίνωσή του σημείωνε χαρακτηριστικά «εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».
Η ανάρτηση του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ αναλυτικά

«H ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν συντριπτική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο ούτε για μένα προσωπικά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, που μαζί δώσαμε έναν αγώνα τίμιο και αξιοπρεπή, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις. Κυρίως όμως ευχαριστώ όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους. Παραμένω ενεργός πολίτης της Λαμίας και μάχιμος δικηγόρος. Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».
Για την επιστολή του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ενημερώθηκε και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε χθες, Δευτέρα 29/05, με διευρυμένη σύνθεση.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Πάπουτσα στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικός Τουρισμός: Ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι ΑΦΜ μπορούν να υποβάλουν αίτηση
Επόμενο άρθροΠρόεδρος συνοριοφυλάκων Έβρου: Είμαι σοκαρισμένος – Ήταν στην πρώτη γραμμή και δεν τους αντιλήφθηκα