Εκλογές στον ερασιτέχνη ΑΟΚ

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την διενέργεια αρχαιρεσιών για τη συγκρότηση νέου 15μελούς Δ.Σ., την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 στον κινηματογράφο «Ζέφυρος» (είσοδος παραπλεύρως του κυλικείου της Περιφέρειας).

Η διαδικασία θα διεξαχθεί παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος και θα ολοκληρωθεί στις 20:30.

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14:00, και η κατάθεση της μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ), όπου υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες και έγγραφα και για την συνδρομή μέλους ή εναλλακτικά στα γραφεία του τμήματος στίβου στο Δ.Σ. «Ανθή Καραγιάννη» (Τετ-Πέμπτη-Παρασκευή, ώρες 16:00-18:00).

Πριν τις αρχαιρεσίες, και συγκεκριμένα στις 18:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση με έκτακτα θέματα την τροποποίηση του καταστατικού με σκοπό την πλήρη εναρμόνιση του με το νέο αθλητικό νόμο, την προσθήκη νέων τμημάτων στον σύλλογο και το καταστατικό του, καθώς και η αποδοχή της πρότασης για την παραχώρηση των εσόδων από τις εγγραφές μελών στο τμήμα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

Παρακαλούνται τα μέλη μας να φέρουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας και να τηρήσουν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας, ενώ σημειώνουμε πως σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία. \

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail aokavala@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 6936 769056 ενώ εγγραφές/ανανεώσεις συνδρομών μέλους θα μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας στις 18:00.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

Hot this week

4,8 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες αγρότες των Τεναγών Φιλίππων – «Η απόφαση ελήφθη»

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για τους αγρότες των Τεναγών...

ΔΕΥΑ Θάσου: Ενημέρωση προς τους καταναλωτές για τις οφειλές

Με τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ν. 5314/2026, ΦΕΚ...

Θέλουμε ξανά Δήμο Φιλίππων;

Η συζήτηση άνοιξε .Δεν πρέπει όμως να μείνει μόνο...

Θανάσης Μητρόπουλος: 3,9 εκατ. ευρώ θα δοθούν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για συντηρήσεις υποδομών

Το Υπουργείο Παιδείας έχει προκηρύξει ένα κονδύλι ύψους 120...

Topics

4,8 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες αγρότες των Τεναγών Φιλίππων – «Η απόφαση ελήφθη»

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για τους αγρότες των Τεναγών...

ΔΕΥΑ Θάσου: Ενημέρωση προς τους καταναλωτές για τις οφειλές

Με τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ν. 5314/2026, ΦΕΚ...

Θέλουμε ξανά Δήμο Φιλίππων;

Η συζήτηση άνοιξε .Δεν πρέπει όμως να μείνει μόνο...

Έκκληση για βοήθεια στη Θάσο: Όλοι δίπλα στον Κώστα!

Μια μεγάλη προσπάθεια στήριξης βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θάσο,...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες