Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αναδοχή: η Ευκαιρία να αλλάξεις την ζωή ενός παιδιού», συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων, στις 2 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, στην Καβάλα.

Ομιλήτριες ήταν οι κυρίες Μάρθα Δεμιρτζή, Κοινωνική Λειτουργός και αν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού (Π.Π.Π.) Καβάλας, Σοφία Κατερινάκη, Ψυχολόγος του Παραρτήματος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, και Σοφία Κυπράκη, Ειδική Παιδαγωγός του Παραρτήματος. Χαιρετισμούς απηύθυναν η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Καβάλας, κυρία Τάνια Ελευθεριάδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Καβάλας, κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμουδίων, κυρία Γιώτα Λατσούρη και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, κυρία Κατερίνα Μαρκάκη.

Προηγούμενο άρθροΛεωφορείο έπαθε ζημιά στην Ερυθρού και δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος
Επόμενο άρθροEnergean: Νέα αναβάθμιση στην αξιολόγηση του Carbon Disclosure Project, στο Top 17% της βιομηχανίας αερίου και πετρελαίου