Μετά από 70 χρόνια και 3 γενιές (ξεκίνησε απο το 1953) παρουσίας στην Ελευθερούπολη και την Καβάλα τόσο στην ζαχαροπλαστική όσο και στον παραδοσιακό καλό λουκουμά, το κατάστημα Πέτρος το οποίο βρίσκεται στην Νέα Ηρακλείτσα προσφέρει μοναδικές γεύσεις σε ένα ιδιαίτερο χώρο, καθώς οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να απολαύσουν τα προϊόντα σε κήπο, κάτω από τη δροσιά των πλατανιών!

Κλασικοί λουκουμάδες με σιρόπι
Λουκουμάδες με σοκολάτα

Οι λουκουμάδες του Πέτρου είναι φημισμένοι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και έχουν γίνει πάρα πολλά ρεπορτάζ για αυτούς από ελληνικά δίκτυα, διεθνή αλλά και αναφορές σε εφημερίδας πανελλήνιας εμβέλειας και αφιερώματα καθώς έχουν κάτι το διαφορετικό σε σχέση με άλλους λουκουμάδες.

Ο νεότερος Πέτρος Μαούνατζης γιος του γνωστού ζαχαροπλάστη Πέτρου Μαούνατζη έχει εξελίξει και έχει βγάλει πρώτος στην περιοχή και νέες γεύσεις όπως οι αλμυροί λουκουμάδες, με σώς προφιτερόλ και πολλές ακόμη γεύσεις.

Ο Πέτρος Μαούνατζης

Φυσικά στο μενού υπάρχουν και γλυκά ημέρας αλλά και κρέπες, βάφλες pancakes και πολλά ακόμη προϊόντα.

Ρεβανί με παγωτό

Αξίζει εάν βρεθείτε στην Ηρακλείτσα να επισκεφθείτε το γλυκοπωλείο Πέτρος και θα καταλάβετε τη διαφορά και τι είναι αυτό που κάνει τους λουκουμάδες του Πέτρου ξεχωριστούς και διαφορετικούς από τους άλλους. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2594 10 10 60

Βάφλα με παγωτό
Αλμυροί λουκουμάδες με κοτόπουλο
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Μπουγάτσα και σε παγωτό ξυλάκι – Το λάθος που έγινε… πάθος
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Παγγαιορείτικο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Παγγαίου