Είναι καλά και επιστρέφει στο σπίτι του ο ιδρυτής του Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων στα Κηπιά Καβάλας Θεόδωρος Κοκκινίδης.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά του και δηλώνει πως με τον νέο χρόνο επιστρέφει στο σπίτι του, όπου θα συνεχίσει τον αγώνα του για να επανέλθει πλήρως.

Στο ευχαριστήριό του ο Θοδωρής Κοκκινίδης αναφέρει:

27 Οκτωβρίου, επιστρέφοντας από Ελευθερούπολη στα Κηπιά, κινούμενος με το αυτοκίνητο μου κανονικά, άλλο ΙΧ με ξένες πινακίδες, παραβιάζοντας stop έπεσε πάνω μου με σφοδρότητα. Αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας ήταν να βρεθώ στο νοσοκομείο Καβάλας με πολλαπλά κατάγματα. Μεσολάβησε χειρουργείο, νοσηλεία στην εντατική και στο Νοσοκομείο, αλλά και διάστημα δύο μηνών στο κέντρο αποκατάστασης εκ των οποίων οι έξι εβδομάδες σε ακινησία.

Δε βρίσκω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την συγκίνηση πού νοιώθω απέναντι σε αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης, συμπάθειας, ευχών, νοιαξίματος που μου δείξατε από την αρχή.

Ευχαριστώ από καρδιάς φίλους, φίλες, γνωστούς και αγνώστους, πολύ κοντινούς αλλά και ανθρώπους που στέλναν τίς ευχές τούς από πολύ μακριά.

Στους ανθρώπους πού αποτελούν τίς επίσημες αρχές τού τόπου, στον δήμο Παγγαίου αλλά και στον νομό Καβάλας. Στα ΜΜΕ, στον τύπο και σε δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον.

Στους πυροσβέστες που με απεγκλώβισαν, τους γιατρούς που με χειρούργησαν, την ομάδα του κυρίου Τσαρίδη και στον γιατρό κύριο Ευτυχιάκο που εξακολουθεί να με παρακολουθεί. Στις νοσηλεύτριες της εντατικής και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Καβάλας όπως και στην διεύθυνση.

Προηγούμενο άρθροΤα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας
Επόμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο