Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε την υποψηφιότητα της σαν υποψήφια βουλευτής η κ. Χριστοδούλου Ευστρατία.

Αρχικά ανέφερε ότι “Καταρχάς για εμένα ήταν μεγάλη τιμή η πρόταση υποψηφιότητάς μου. Προσπαθώ λοιπόν και κάνουμε έναν καλό αγώνα όλοι οι υποψήφιοι του κόμματος. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε μια ανοδική πορεία και είναι μια ιστορική παράταξη οπότε προσπαθούμε να την αναγεννήσουμε.

Έχουμε ακούσματα και κινήσεις επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ. Κόσμος που έφυγε και κύρια στον ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να επιστρέφει! Έτσι και εμείς αρχίζουμε τη δουλειά. Ο κόσμος βέβαια είναι οργισμένος και πολλοί λένε ότι δεν θέλουν να ψηφίσουν κανένα.

Αυτό το κλίμα θέλουμε να ανατρέψουμε. Και θέλουμε να αποφασίσουμε όλοι μαζί σε τι χώρα θέλουμε να ζούμε. Δεν μπορούμε να είμαστε του καναπέ, να γράφουμε στα δίκτυα και να μην παίρνουμε θέση. Δεν είναι σωστό και οι νέοι μας να μην ψηφίσουν

Ακόμη και την αντίθεσή τους πρέπει να την δείξουν! Ο κόσμος έχει κουραστεί. Και έχει δίκιο. Η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Δέκα μέρες μετά την μισθοδοσία και χρήματα δεν του μένουν! Κρυώνει ο κόσμος τον χειμώνα. Οι συνταξιούχοι μας δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους.

Οπότε πιστεύουν ότι τίποτε δεν θα γίνει και όλα θα είναι απλά εξαγγελίες».

ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ

Και πρόσθεσε πως «Εδώ στην Καβάλα τώρα τα πράγματα είναι θετικά. Και στο πρόσωπο μου βλέπω αγάπη. Θα φανεί βέβαια. Και τον θυμό των νέων μας πρέπει να τον κάνουμε απόφαση αλλαγής. Πρέπει να πάνε να ψηφίσουν και οι νέοι μας γιατί πρέπει να φέρουμε τους νέους πίσω και να μείνουν στην χώρα μας. Θέλουμε κίνητρα για οικογενειακό προγραμματισμό. Θέλουμε δουλειές στους νέους για να μην έχουμε υπογεννητικότητα. Όλοι μαζί αν προσπαθήσουμε θα το καταφέρουμε».

Προηγούμενο άρθροΟ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΒράβευση του διαιτητή Φώτη Καμπερίδη απο τον Νίκο Παναγιωτόπουλο