Παρά τις δεσμεύσεις για δρομολόγηση πλοίου στην γραμμή του Πρίνου πριν από τις 15 Ιουνίου, αλλά και τις πιέσεις σχεδόν του συνόλου των φορέων της Καβάλας, δεν φαίνεται για την ώρα να υπάρχει κάτι νεότερο στον ορίζοντα.

Η πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η 15η Ιουνίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ημερομηνία έναρξης κάποιων δρομολογίων από τον Πρίνο. Αξίζει να σημειωθεί πως η γραμμή έχει κλείσει από τις από τα τέλη Μαρτίου, λόγω των μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, αλλά μετά την άρση στην ακτοπλοΐα από τις 25 Μαϊού πολλοί περίμεναν (μάταια) για την δρομολόγηση πλοίου στην συγκεκριμένη γραμμή.

“Οι Θάσιοι είναι οργισμένοι με την τακτική των ναυτιλιακών εταιριών. Πολλοί θέλουν να ταξιδέψουν προς την Καβάλα και αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν τη γραμμή της Κεραμωτής, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόπο και σε χρήμα”, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Πέμπτης (4/6) ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, Νίκος Τσιλογιώργης.

“Το υπουργείο φαίνεται πως δεν μπορεί να επιβάλλει τάξη στην αναρχία στην γραμμή του Πρίνου. Οι αγώνες των τελευταίων χρόνων που γίνονται για να κρατήσουμε ζωντανή τη συγκεκριμένη γραμμή που εξυπηρετεί τα 2/3 του νησιού και όχι μόνο”, σημειώνει ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας. Την γραμμή του Πρίνου την χρησιμοποιούν οι κάτοικοι του νησιού από όλα τα χωριά μετά την αποψίλωση των υπηρεσιών από την Θάσο που έχουν μεταφερθεί στην Καβάλα. Αυτό το διάστημα που είναι αποκομμένο το νησί με την πρωτεύουσα του νομού δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

“Είχαμε την πρωτοβουλία να στείλουμε ένα έγγραφο που το συνυπέγραψαν πολλοί φορείς. Δεν ήταν μόνη της η Θασιακή Ένωση σε αυτή τη προσπάθεια. Ωστόσο δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα και αυτό είναι το οδυνηρό που μας προβληματίζει. Κάθε τόσο οι ναυτιλιακές εταιρίες έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι η γραμμή αυτή δεν τους ενδιαφέρει”, τονίζει ο κ. Τσιλογιώργης.

Ακούστε όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας στο Lobby 101.8 από το 51.05

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/550263848936760/?t=3059

Προηγούμενο άρθροΟι “Πάνθηρες” ανέβηκαν στην Α2 Γυναικών του Μπάσκετ
Επόμενο άρθροΑγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα από την περιοχή της Δέπος