Τις τελευταίες δράσεις προσφοράς εντός του Ιουνίου και πριν την εκπνοή της παρούσης ροταριανής χρονιάς πραγματοποίησε ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας.

Τηρώντας τις δεσμεύσεις τους, τα μέλη τα Ομίλου στις 12 Ιουνίου 2019 προσέφεραν ένα ξύλινο κιόσκι στο  Πουλίδειο Γηροκομείο για τις ανάγκες των ηλικιωμένων ενοίκων.

Η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Καβάλας κ. Σμαρώ Νικολαίδου και μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα Δ.Σ και μέλη του Ροταριανού Ομίλου προκειμένου να ευχαριστήσουν για την ωφέλιμη δωρεά και να ενημερώσουν για τις τρέχουσες ανάγκες του ιδρύματος. Το ίδιο χαρούμενα ήταν και τα μέλη του Ομίλου διότι για άλλη μία φορά χάρηκαν με τη χαρά της προσφοράς τους. Τα ποσά που δαπανήθηκαν συγκεντρώθηκαν από δράσεις της περυσινής και φετινής χρονιάς, επί Διοικήσεων Βασίλη Μακρή και Άννας Παυλίδου αντίστοιχα. 

Λίγες ημέρες μετά, στις 16 Ιουνίου, ο Όμιλος βρέθηκε στον Κεχρόκαμπο Καβάλας προκειμένου να χαρίσει  περίπου 200 βιβλία που συγκέντρωσαν τα μέλη του Ομίλου για τη βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεχροκάμπου. Η Πρόεδρος κ. Μαρία Φανερωμένου και τα μέλη του υπερ δραστήριου Δ.Σ. ευχαρίστησαν το Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας για τη σκέψη και την ευγενική χειρονομία της προσφοράς και ενημέρωσαν για τα τρέχοντα προγράμματα του συλλόγου και για την αγωνία τους ως προς την εύρεση οικονομικών πόρων προκειμένου να γίνουν περισσότερα έργα για το χωριό και την ψυχαγωγία των κατοίκων.

Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου έμειναν εντυπωσιασμένα από την πλούσια βιβλιοθήκη και το προσεγμένο κτίριο όπου στεγάζεται ο Πολιτιστικός σύλλογος, ο οποίος διακρίνεται για τις πολύ υψηλού επιπέδου ετήσιες ανθρωπιστικές και  πολιτιστικές δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται ότι η συλλογή βιβλίων αποτελεί πρόγραμμα του Ομίλου που ξεκίνησε εφέτος και θα συνεχισθεί και την επόμενη χρονιά, εμπλουτίζοντας βιβλιοθήκες παραμεθόριων περιοχών και όχι μόνο.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση από τον Όμιλο «Η Καβάλα Μπροστά»: Νέοι και Συμμετοχή στα Κοινά
Επόμενο άρθροΔωρεά υπολογιστών στον Δήμο Καβάλας από τον Σύλλογο Νυρεμβέργης Φίλος