Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα και κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του ανήλικου γιου της συντρόφου του και την απόπειρα βιασμού του 15χρονου φίλου του θύματος.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 36χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας η καταγγελία ενός 15χρονου ότι ο 36χρονος αποπειράθηκε να τον βιάσει το βράδυ των Χριστουγέννων.

Εκείνη τη νύχτα, ο 15χρονος είχε φιλοξενηθεί στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατάφερε να του ξεφύγει, ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Στο πλαίσιο της έρευνας, εξετάστηκε και ο συμμαθητής του. Το δεύτερο αγόρι, όταν έμαθε για το περιστατικό την ημέρα των Χριστουγέννων, εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του, πως κι ο ίδιος ζούσε τον ίδιο εφιάλτη στα χέρια του 36χρονου συντρόφου της μητέρας του.

Προηγούμενο άρθροΦάρμακα: 10 νέα μέτρα για τις ελλείψεις – Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας
Επόμενο άρθροAlex Haditaghi: Ετσι θα μεταμορφωθεί η αλάνα στη Νέα Ηρακλείτσα