Περίπου στις 6 το απόγεμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 52χρονου στη Χρυσούπολη, ενώ οι γονείς του και η σύντροφός του μετά τις καταθέσεις που έδωσαν έφυγαν από το αστυνομική διεύθυνση της Καβάλας.

Ο 25χρονος που έστησε την ενέδρα και εκτέλεσε τον πατέρα των δύο παιδιών έξω από το εργοστάσιο, όπου εργάζονταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής, παρότι προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, τελικά δεν τα κατάφερε. Η μηχανή μεγάλου κυβισμού με την οποία είχε μεταβεί και στο σημείο του εγκλήματος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, ενώ το όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν συγγενικού του προσώπου. Έτσι οι αστυνομικοί αφού συγκέντρωσαν όλες τις αποδείξεις συνέλαβαν τον 25χρονο.

Στην αστυνομική διεύθυνση της Καβάλας, όμως κλήθηκαν και μετέβησαν οι γονείς και η σύντροφος του 25χρονου η οποία εξετάστηκαν για το εάν γνώριζαν που ήταν το χρονικό διάστημα πριν και μετά τη δολοφονία του 52χρονου. Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις τους, κανένας δεν γνώριζε για την αποτρόπαια πράξη του νεαρού άνδρα και για αυτό αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Πηγή:www.newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΈνοπλη ληστεία σε σπίτι στο Ελαιοχώρι
Επόμενο άρθροΕξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 52χρονου ημεδαπού στη Χρυσούπολη Καβάλας- Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας