Τεράστια τιμή για τον Δήμο Παγγαίου η φιλοξενία του Τελικού των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου στο άθλημα του Στίβου. Εκτός από αυτό, έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε και αγώνες του 5ου Ομίλου της Β΄ Φάσης. Βήμα – βήμα, με σημαντικές νίκες φτάνουμε τον αθλητισμό στον Δήμο Παγγαίου πολύ ψηλά.

Η εμπιστοσύνη των διοργανωτών προς το πρόσωπό μας αποδεικνύει και ακόμη μία φορά το εξαιρετικό επίπεδο αθλητισμού της περιοχής και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.
Οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου αποτελούν μία αθλητική γιορτή που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Η εν λόγω διοργάνωση περιλαμβάνει αγωνίσματα κλασικού – μοντέρνου αθλητισμού αλλά και ομαδικά αθλήματα.

Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, συνεχίζουμε με συντονισμένες δράσεις να προσφέρουμε σύγχρονες και οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και εύκολη πρόσβαση σε αυτές, φτάνοντας τον αθλητισμό της περιοχής μας σε τέτοιο επίπεδο ώστε να αποτελεί πόλο έλξης για τους εντός και εκτός δήμου πολίτες. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας…
‘’Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ’’

Δήμαρχος Παγγαίου

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Νίκου Παναγιωτόπουλου με την Πρέσβυ του Καναδά κ. Άννα Καρίν Άσελιν
Επόμενο άρθροΛαμία – ΠΑΟΚ 1-5: Σαρωτική εμφάνιση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας