Για την διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ ενημερώθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα με τη συμπεριφορά του απέναντι σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο της χώρας και όχι μόνο.

Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ηρακλείου ενημερώθηκε πριν λίγη ώρα για την διαγραφή του, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται μέσα στην επόμενη ώρα.

Με τον Λευτέρη Αυγενάκη επικοινώνησε νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του αλλά μετέβη και στον γενικό γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, από το γραφείο του οποίου εξήλθε δίχως να δηλώσει κάτι. Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών κράτησε 10 λεπτά.

Προηγούμενο άρθροΛήγει την επόμενη Τρίτη η εληνοβουλγαρική συμφωνία για τα νερά του Άρδα
Επόμενο άρθροΗ νέα πολιτική διοίκηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για την ολοκλήρωση του έργου