Το Λιμενικό Ταμείο Θάσου είναι και πάλι μπροστά με έργα όπως δηλώνει ο πρόεδρος του κ. Μανίτσας Δημήτρης.

Όπως ανέφερε «Πράγματι προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις που αφορούν σε 22 έργα που έχουν τελειώσει κατά το 99% περίπου. Μιλάμε για 11 δέστρες καραβιών, είναι οι λεγόμενοι κρίκοι που δένουν τα καράβια επάνω. Αυτό είναι το ένα έργο και το άλλο έργο αφορά στην αποκατάσταση της καθίζησης που έγινε στο λιμάνι ελέω κακοκαιρίας.

Μιλάμε για έργα της καθημερινότητας και έρχονται οι άδειες για να κάνουμε εμείς τις μικρές επεμβάσεις. Αλλά και χωρίς αυτά το λιμάνι δεν μπορεί να δουλέψει. Το που θα δέσουν τα πλοία, που θα πάνε τα όμβρια, όλα πρέπει να ρυθμιστούν».

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Και πρόσθεσε πως «Το κόστος είναι αποκλειστικά από έσοδα του Λιμενικού Ταμείου. Ένα κόστος περίπου 20 χιλιάδες ευρώ που πλήρωσε το Λιμενικό Ταμείο. Σαφώς και τρέχουν πολλά έργα. Απλά η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από μικρές επεμβάσεις αλλά έχουμε δρομολογήσει και 2-3 έργα τα οποία αφορούν σε εγκρίσεις που αναμένουμε για τις μελέτες που πήγαμε ήδη στο υπουργείο και από εκεί και μετά θα έχουμε και την αναζήτηση των χρηματοδοτικών εργαλείων για να προχωρήσουμε».

Προηγούμενο άρθρο“Δεν πάμε καλά, επιχειρήσεις και καταναλωτές στενάζουν” δηλώνει ο πλοιοκτήτης Παράσχος Αγανικόλας
Επόμενο άρθροΕυαγγελία Δρακονάκη: Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ΕΤ.Α.Δ. για την αξιοποίηση και τον τρόπο χρήσης της ακτής Καλαμίτσας