xorozidis

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας Ιορδάνης Χοροζίδης μίλησε χθες στο ράδιο Πρωινή, κλήθηκε να εξηγήσει και να σχολιάσει τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου. Ο κ. Χοροζίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Μάκης Παπαδόπουλος ζήτησε από το ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας να μην δώσει στήριξη στον κ. Μουριάδη. Ταυτόχρονα όμως φάνηκε να καλύπτει τον κ. Παπαδόπουλο, την πρωτοβουλία και τα λόγια του οποίου τα περιέγραψε σχεδόν ως αναμενόμενα- φυσιολογικά- καλοπροαίρετα. Στην ίδια εκπομπή μίλησαν επίσης ο Μιχάλης Καπέτης, ο Κώστας Κουνάκος και ο πρώην βουλευτής κ. Ηλίας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τον Ιορδάνη Χοροζίδη στη χθεσινή απογευματινή συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής μπορεί και να μην λαμβάνονταν απόφαση στήριξης. Σε αντίθεση με τα όσα προβλέπουν οι διαδικασίες της εγκυκλίου ο κ. Χοροζίδης άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει χρόνος. Φάνηκε να προκρίνει μια πρώτη συζήτηση (χθες) και μια απόφαση ύστερα από λίγο καιρό. Σε επόμενη συνεδρίαση της νομαρχιακής. Ο κ. Χοροζίδης είπε ότι είχε συνάντηση προ εβδομάδων με τον κ. Παπαδόπουλο, στην οποία ο υποψήφιος δήμαρχος πάλι του ζήτησε να μην δοθεί στήριξη από το ΚΙΝΑΛΛ.

«Το Σάββατο δεν υπήρξε απαρτία και δεν συνεδριάσαμε παρουσία του κ. Καμίνη. Ήταν μια ατυχία. Κάθε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο είναι κέρδος» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Χοροζίδη. Αμέσως μετά είπε για το Μάκη Παπαδόπουλο: « Μας ζήτησε να μην δοθεί στήριξη». Στην ερώτηση που στήριξε το αίτημα του, ο κ. Χοροζίδης απάντησε και δεν απάντησε αφού είπε ότι ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν θέλει να διαχωρίζονται οι άνθρωποι… Σύμφωνα με τον κ. Χοροζίδη ο Μάκης Παπαδόπουλος προέρχεται από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ. Γεγονός που όπως υπονόησε έχει τη σημασία του.

Ο συνεργάτης του Μάκη Παπαδόπουλου κ. Μιχάλης Καπέτης διαφώνησε ότι ανέκυψε οποιοδήποτε θέμα. Μίλησε για σύμπτωση και φιλική συζήτηση που δεν είχε καμία επισημότητα. Ο Κώστας Κουνάκος άσκησε κριτική στην υποψηφιότητα Μουριάδη, λέγοντας ότι ο Σιμιτσής του έδωσε «δακτυλίδι». Ο κ. Κουνάκος τόνισε ανάμεσα στα άλλα: « Συνάντησα τον γραμματέα της νομαρχιακής. Του είπα ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα.  Του είπα να δοθεί στήριξη εκεί που πρέπει. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί όσοι προερχόμαστε από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Θεωρώ τον Μουριάδη θετικό άτομο». Ο πρώην βουλευτής Ηλίας Παπαδόπουλος – ήταν το Σάββατο στην συνάντηση των στελεχών του ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας- είπε ότι θα μπορούσε να συζητήσει για πρόσωπα που διεκδικούν τη στήριξη για το Δήμο Καβάλας. «Αυτό που δεν δέχομαι είναι να μου λένε τι να μην κάνω» είπε χαρακτηριστικά. Εννοώντας φυσικά την παρέμβαση του κ. Μάκη Παπαδόπουλου.

Προηγούμενο άρθροΗ 193 ΜΠΕΠ MLRS τιμάει την προστάτιδα του Πυροβολικού Αγία Βαρβάρα-video
Επόμενο άρθροΜε υπογραφή Χ. Μέτιου φυσικό αέριο σε 6 πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης