Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών κλήθηκε να σχολιάσει ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Παράσχος Αγανικόλας που ως υποψήφιος ευρωβουλευτής έσπασε το ρεκόρ στην Καβάλα.

Αρχικά δήλωσε ότι «θέλω για μία ακόμη φορά, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με εμπιστεύτηκε. Δεν έχω λάβει ακόμη τα τελικά αποτελέσματα, η διαδικασία είναι σταματημένη, είμαστε σε αναμονή για να δω τι έχω πάρει και πού βρίσκομαι. Το μόνο που ανακοινώνουν είναι περίπου το ποσοστό του κόμματος το οποίο είναι στην Καβάλα τρεις φορές πάνω από το εθνικό ποσοστό. Αυτό είναι ευχάριστο για μένα γιατί δείχνει και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στήριξη ώστε να μπορέσω να συνεχίσω τον δυναμικό μου αγώνα. Ήταν ένα δύσκολο τόλμημα για μένα οι Ευρωεκλογές και δικαιώθηκα 100%».

ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ

Για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών είπε ότι «συγχαρητήρια στον καινούργιο δήμαρχο τον κ. Μουριάδη. Ο κόσμος της Καβάλας έδωσε σαφές μήνυμα, αν και εδώ στο δημοτικό συμβούλιο έχουμε το εξής παράδοξο. Θα έχουμε την κα Τσανάκα ως αντιπολίτευση με 12 έδρες και τον κο Μουριάδη ως δήμαρχο με 9. Αυτό σημαίνει και την συνεργασία και την συμπόρευση, ώστε να παίρνουν κοινές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου. Εφόσον όλοι ως υποψήφιοι δήμαρχοι έβγαιναν και δήλωναν δημόσια ότι θέλουν το καλό του τόπου και του δήμου, μπροστά μας είναι τώρα όλες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Ελπίζω να κάνουν τα καλύτερα, άλλωστε γι’ αυτό εκλέχθηκαν».

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές είπε ότι «η άποψή μου προς το παρόν είναι δεν θα συμμετάσχω σ’ αυτές. Κρατάω την παρακαταθήκη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο κόσμος, στις θέσεις μου και σ’ αυτά που εξέφρασα, γιατί είναι η απόλυτη αλήθεια. Ό,τι είπα το εννοώ, δεν αλλάζω βήμα για αυτό που έχω πει και περιμένω βλέποντας τις εξελίξεις. Συνεχίζω όπως συνεχίζουν όλοι. Η αλήθεια είναι ότι έχω δεχθεί πολλές προτάσεις. Δεν θα συμμετάσχω στις εθνικές εκλογές προς το παρόν».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2019 – Μητσοτάκης: Προσκλητήρια για… αυτοδυναμία – Πως θα κινηθεί η ΝΔ
Επόμενο άρθροΗλιοθεραπεία: Τι σας κάνουν οι ακτίνες UVA και UVB – Τι ισχύει με τον δείκτη SPF στα αντηλιακά