Μία δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας στον Δήμο Παγγαίου για τις δημοτικές εκλογές. Δημοσκόπηση που πραγματοποίησε ο πρώην δήμαρχος κ. Βασίλη Ξουλόγης, που σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Φίλιππα Αναστασιάδη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι «το δικό μας γκάλοπ ήταν μεταξύ των στελεχών της παράταξης και δεν είδε το φως της δημοσιότητας. Είναι ένα εργαλείο για μας ώστε να λειτουργήσουμε πιο σωστά απέναντι στους συνδημότες μας. Ο κ. Ξουλόγης, εν μέσω διενέργειας της δημοσκόπησης, είχε βγάλει κάποια ποσοστά τα οποία ήταν αυθαίρετα και απόλυτα δικά του. Ήταν ψευδή κι αυτό καταρρίπτεται πλήρως από την ομολογία του κ. Παναγόπουλου ο οποίος είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ALCO, οπότε για μια φορά ακόμη φάνηκε το πόσο ρηχά αντιπολιτεύεται. Τα στοιχεία, όμως, είναι τέτοια που δίνουν μια πάρα πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ του δικού μας συνδυασμού και των υπολοίπων.

Δεν θα μιλήσουμε για νούμερα αλλά είναι τέτοια ώστε μπορούν να μας δώσουν μια καθαρή νίκη στις 26 Μαΐου. Από ‘κει και πέρα, είναι στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε ανάλογα και να τα χρησιμοποιήσουμε ως ένα εργαλείο που θα μας βοηθήσει στην προεκλογική περίοδο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το βαθμό ικανοποίησης που έχουν οι συμπολίτες μας από το έργο που έχουμε παράξει όλη αυτήν την περίοδο και θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε με αυτούς τους αμείωτους ρυθμούς ώστε να μας δώσουν μία νέα θητεία, για να συνεχίσουμε το έργο μας το οποίο είναι μεγάλο».

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

Για το προεκλογικό κλίμα στο δήμο Παγγαίου, είπε ότι «είναι καλό. Κάποιες τέτοιες αστοχίες που παραπέμπουν σε μικροπολιτική προηγούμενων ετών είναι αυτά τα οποία προσπαθούν να παραπλανήσουν τους συνδημότες μας. Όμως αυτοί πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι κατασταλαγμένοι και ξέρουν ποιος είναι αυτός που μπορεί και ποια είναι η διοίκηση που μπορεί να συνεχίσει να διοικεί το δήμο Παγγαίου. Υπάρχει μία έντονη προεκλογική περίοδος με διάφορες συναντήσεις με τους συμπολίτες μας. Εμείς έχουμε ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών και διαλόγου με τους συμπολίτες που θα γίνεις στους περισσότερους οικισμούς του δήμου προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά και να συμπληρώσουμε το πρόγραμμά μας για να υλοποιήσουμε τη νέα θητεία μας».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΧορηγία της ΒΦΛ στον Δήμο Καβάλας
Επόμενο άρθροΠού ψηφίζω 2019: Μάθε ΕΔΩ με ένα κλικ πού θα ψηφίσεις στις Εκλογές 2019