Δέσποινα Βανδή: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό – Πήγε στις πρόβες του Μπισμπίκη

Μετά από δέκα ημέρες περίπου πλήρους απομόνωσης, η Δέσποινα Βανδή ξεπέρασε τον κορονοϊό. Η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε προληπτικά σε μοριακό τεστ πριν περίπου δύο εβδομάδες, όταν ανακάλυψε ότι ήταν και εκείνη θετική, με συνέπεια να μη δώσει το παρών στον τελικό του J2US.

Πλέον όμως η Δέσποινα Βανδή είναι Covid free και το βράδυ της Κυριακής έκανε την πρώτη της δημόσια έξοδο μετά την μικρή περιπέτεια – με ήπια συμπτώματα – που πέρασε με την υγεία της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στον Τεχνοχώρο Cartel για να παρακολουθήσει από κοντά τις πρόβες της παράστασης «Κόκκινα Φανάρια» που σκηνοθετεί ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε με τους πρωταγωνιστές του έργου, κάνοντας την καλύτερη προώθηση για την πολυαναμενόμενη παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.

Hot this week

Κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού στην οδό Εκάβης στην Καβάλα

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην οδό Εκάβης,...

ΔΕΥΑ Θάσου: Έκτακτοι έλεγχοι στο νερό του Μεγάλου Καζαβιτίου – Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση χρήσης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση προς τους...

Κικίλιας: Έξι διακομιδές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με το πλωτό ασθενοφόρο της Θάσου

Τη σημασία του πλωτού ασθενοφόρου για τη Θάσο ανέδειξε...

Topics

Κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού στην οδό Εκάβης στην Καβάλα

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην οδό Εκάβης,...

Δύο υπουργοί στη Θάσο: Στο επίκεντρο το CO₂, τα λιμάνια και οι δικαστικές υποδομές

Δύο μέλη της ελληνικής κυβέρνησης επισκέφθηκαν σήμερα τη Θάσο,...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες