Συγκινεί το μήνυμα για τους υγειονομικούς που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στην εντατικη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στο μήνυμα συμπαράστασης για τους τέσσερις υγειονομικούς που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό, αναφέρει πως και οι τέσσερις που έχουν διασωληνωθεί δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα, ενώ καταλογίζει μεγάλη ευθύνη στα λάθη και τις παραλείψεις των αρμοδίων.

” Μεταξύ των 522 διασωληνωμένων στις ΜΕΘ από κορονοϊό βρίσκονται και τέσσερεις συνάδελφοί μας που δίνουν τη μάχη για τη ζωή. Δύο από το Γενικό Νοσοκομείο Λαρισσας και δύο από το Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας. Γεροί χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Η μοίρα το έφερε να αγωνίζονται για τη ζωή τους στα νοσοκομεία που με τις υπηρεσίες τους σώζουν ανθρώπινες ζωές.

….Ή όχι δεν φταίει η μοίρα αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις των αρμοδίων.

Ευχόμαστε να έχουν τη τύχη του γιατρού που αποσωληνώθηκε πριν λίγες ημέρες και εξήλθε από τη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών κερδίζοντας τη μάχη από τον κορονοϊό.

Από το πλήθος των χειροκροτημάτων περάσαμε στην ένοχη σιωπή της πολιτείας.

Περαστικά στους συναδέλφους και σε όλους τους ασθενείς στις ΜΕΘ.

Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις.

Δεν θα λυγίσουμε…. ” είναι το μήνυμα του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι διασωληνωμένοι είναι μια νοσηλευτρια 55 ετων και νοσηλευτής 47 ετών στο Γεν. Νοσοκομείο Λαρισσας, οπού οι κλίνες ΜΕΘ έχουν σχεδόν καλυφθεί, καθώς μια νοσηλεύτρια 62 ετών και διοικητικός 48 ετών στο νοσ. Καβαλας.

Πηγή:www.makthes.gr

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Υπερσύγχρονο το κινητό νοσοκομείο των 5 εκατ. που στήνεται στο πάρκινγκ του 424 – Τι περιλαμβάνει
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: “Μαύρη” μέρα και η σημερινή – 103 νεκροί σε 24 ώρες και 1498 νέα κρούσματα