Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να μοιραστεί με τους επαγγελματίες αγρότες της Π.Ε. Καβάλας πως το αίτημα του σχετικά με τις εγκρίσεις του Υπομέτρου 5.1 έγινε δεκτό από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής τόσο με έγγραφη επιστολή του στις 19/05/2020, όσο και στη συνάντηση του με τον Υπουργό είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να προχωρήσει η διαδικασία για την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων της 1ης πρόσκλησης του Υπομέτρου 5.1, καθώς και για τη δημοσίευση της 2ης πρόσκλησης του σχετικού μέτρου.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχε σήμερα ο Γιάννης Πασχαλίδης με ιθύνοντες του Υπουργείου, του επιβεβαίωσαν πως υπεγράφησαν οι σχετικές πράξεις για τα ως άνω αιτήμα, καθώς και το ότι οι πληρωμές για την 1η πρόσκληση θα εκτελεστούν τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά τη 2η πρόσκληση, οι αγρότες πλέον θα μπορούν να προβούν στις σχετικές δηλώσεις μόλις δημοσιευτεί η απόφαση.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Πετυχαίνουμε άλλο ένα μικρό, αλλά σημαντικό, βήμα διασφάλισης αντιχαλαζικής προστασίας για την αγροτική παραγωγή πάντα με τη συνεργασία του Υπουργού και των συνεργατών του! Τους ευχαριστώ για τη κατανόηση και τη μέριμνα για τα προβλήματα της Π.Ε. Καβάλας. Συνεχίζουμε…»

Προηγούμενο άρθροΚατάργηση του νόμου Παππά πίσω από την πίεση των καναλαρχών στο Μαξίμου;
Επόμενο άρθροΟ κοροναϊός δεν λέει να φύγει – Μπορεί να ταλαιπωρεί τους ασθενείς για μήνες