20 Σεπτεμβρίου 2024, 0:44
23.3 C
Kavala

Γεράσιμος Τερλάκης: Δεν μας ακούν, αποφασίζουν για πιάτσα ταξί της Αβέρωφ πέρα από τη δική μας πρόταση

Κατά πλειοψηφία πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας η μεταφορά της πιάτσας των ΤΑΞΙ από την οδό Αβέρωφ στην οδό Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του Eurotaxi κ. Γεράσιμο Τερλάκη η απόφαση αυτή θα προκαλέσει μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα στην Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι “Εμείς νομίζω ότι μιλάμε εκ των πρακτέων για την πιάτσα αυτή και βέβαια από λειτουργικής άποψης. Βιώνουμε όλοι το κυκλοφοριακό, τα προβλήματα τα οποία δεν μπορούμε να τα δώσουμε να τα καταλάβουν κάποιοι άλλοι.

Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά στις απόψεις μας για την πιάτσα. Γι αυτό και επιμένουμε ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια κυκλοφοριακή μελέτη για να δούμε που ακριβώς πρέπει να γίνει η πιάτσα.

Εμείς έχουμε την άποψη μας, ο Δήμος Καβάλας έχει τη δική του άποψη, καταθέτουμε προτάσεις και πιστεύω και εμμένω σε αυτό ότι για να γίνει μια σωστή δουλειά πρέπει να γίνει πρώτα μια σωστή κυκλοφοριακή μελέτη γιατί η πόλη έχει μπουκώσει από αυτοκίνητα και σε εκείνο το σημείο που θέλουνε να πάμε θα δημιουργήσουμε παραπάνω πρόβλημα και εμείς και μάλιστα πρόβλημα θα δημιουργηθεί και στην εργασία μας”.

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ

Και πρόσθεσε πως «Επαφές και συναντήσεις εξάλλου συνεχίζουν να γίνονται αναζητώντας την καλύτερη λύση αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να βγει λευκός καπνός. Οι αποφάσεις πάρθηκαν, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε χωρίς να ακουσθεί η δική μας άποψη.

Η οποία άποψη εμπειρικά και από την καθημερινή μας τριβή με την κοινωνία και από την καθημερινή μας κυκλοφορία στην πόλη νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντική.

Αν εφαρμοσθεί η πρόταση του Δήμου Καβάλας, ένα αυτοκίνητο τότε θα πρέπει να κάνει τον κύκλο της πλατείας για να μπορέσει να προσεγγίσει την πιάτσα του ΟΤΕ. Αν κάποιο αυτοκίνητο περιμένει να τραβήξουν εμπρός οι συνάδελφοι για να μπει στην σειρά προτεραιότητας στην πιάτσα, αυτό το αυτοκίνητο άμεσα θα δημιουργήσει από πίσω ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο. Μικρό ή μεγάλο δεν το γνωρίζουμε.

Απλά το θέμα είναι ότι δημιουργούμε πρόβλημα στην πόλη. Και μετά θα είμαστε εμείς το κομμάτι του προβλήματος και αυτό δεν το θέλουμε».

Hot this week

Λέσχη Ποντίων Ν.Καβάλας: Έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς 2024 – 2025

Η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας με ιδιαίτερη χαρά σας...

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Περάμου

Είναι αυτονόητο ότι οι τοπικοί άρχοντες πρέπει να προσφέρουν...

Ν. Παναγιωτόπουλος στην ΕΡΤ: «Δεν υπήρχε ποτέ και ούτε υπάρχει θέμα μαζικών επιστροφών- Ζητάμε να εφαρμοστεί όλο αυτό το πλέγμα των συμφωνιών

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, φιλοξενήθηκε...

Ομιλία της Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Αγγελικής Δεληκάρη για το ΣΝ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ως βήμα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τα προϊόντα...

Topics

Λέσχη Ποντίων Ν.Καβάλας: Έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς 2024 – 2025

Η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας με ιδιαίτερη χαρά σας...

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Περάμου

Είναι αυτονόητο ότι οι τοπικοί άρχοντες πρέπει να προσφέρουν...

Διακοπή υδροδότησης στην Καβάλα- Αναλυτικά οι περιοχές

Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα σημειωθεί πτώση...
spot_img

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img